Nikola Karabatić: Može seks na jednu noć, ali ne s muškarcem

FRANCUSKI rukometni reprezentativac hrvatsko-srpskih korijena, Nikola Karabatić, trenutačno je jedna od najvećih zvijezda Njemačkog THW Kiela, a za vrijeme boravka u Hrvatskoj tijekom rukometnog prvenstva na njega su najveći dojam ostavile lijepe Hrvatice.

"Nigdje na svijetu žene ne drže toliko do sebe i nisu toliko lijepe kao u Hrvatskoj i općenito na Balkanu. Poznajem Miju Šlogar i Doris Vrečko, djevojke s kojima me povezuju, ali nikada nisam bio u vezi ni s jednom od njih. Naime, nisam u vezi i nemam djevojku", rekao je Karabatić za Story. Na pitanje kakve djevojke voli rekao je "Nemam posebne kriterije, mora se dogoditi kemija. Volim da je cura lijepa i da ima karizmu, da je šarmantna. No s obzirom na to da sam visok, bilo bi dobro da i cura bude visoka. Naravno da to nije najvažnije , ali volim vidjeti sređenu curu koja drži do sebe. To sam vidio kod Hrvatica, ali u Njemačkoj nije tako".

Što je važnije - seksepil ili osobnost?

"Sve ovisi o tome što tražiš. Važno je da bude seksi, ali ako ne možeš s njom normalno razgovarati i zafrkavati se, što će ti takva djevojka?! Mislim da je najbolje kad cura ima obje kvalitete. A o vezama za jednu noć mislim da su u redu. Imao sam tri ili četiri djevojke, ali između toga sam imao i avanturu za jednu noć. Ne mislim da je tu išta loše, to je isto život i sve treba probati", nadodao je Karabatić koji smatra da su se vremena po pitanju žena-kućanica promijenila.

"Naravno da je super kad žena zna kuhati, ali volio bih imati curu koja je uspješna i u karijeri koju voli. Glupo mi je da bude kod kuće i čeka muškarca. Nikad ne bih napustio sve i otišao za curom.Što ako se zaljubim i ostavim svoj život radi nje, a ona me nakon dva mjeseca iznevjeri? To ne bih napravio, ali ne zbog karijere, već zbog sebe".

Pored toga što Karabatić stalno govori o djevojkama, kake bi trebale biti, kakve on voli, pada li na plavuše ili crnke, snimka koja je nedavno procurila u javnost potakla je pitanje o Nikolinim seksualnim preferencijama, međutim, on se ograđuje od svake povezanosti s homoseksualizmom.

Sporna snimka pipkanja na pozornici

"Joj, to je strašno. Meni je to bilo smiješno. Svaki put kad osvojimo naslov prvaka u Njemačkoj, na glavnom trgu u Kielu prirede nam slavlje. Ljudi nas pozdravljaju, pleše se i pjeva. Na snimci ja i moj najbolji prijatelj Vid, koji mi je poput brata, plešemo i skidamo se, ali to je tradicija svaki put kad slavimo - izvodimo koreografiju na pjesmu YMCA. To je snimljeno na jednoj proslavi i pričalo se da volim pipkati muškarce, što nema veze s istinom. Ne smeta mi što sam popularan među homoseksualcima, ali nisam se naviknuo, mi smo samo rukometaši i smiješno mi je to što nekoga zanima jesam li homoseksualac, je li mi djevojka manekenka i slično", rekao je rukometni reprezentativac.

Mada neki muškarci doista rade čuda zbog djevojke, Nikola je sljedeću situaciju opisao kao najluđu što je učinio zbog djevojke: "Jednom prilikom kad smo se vraćali s utakmice, nisam otišao kući s ostatkom ekipe, kako sam trebao, nego sam odlučio iznenaditi djevojku i došao sam kod nje".

Najduža veza Nikole Karabatića trajala je godinu i pol dana. Ne voli vidjeti djevojku kako puši, ne voli one koje tračaju niti one koje stalno misle o tome što će odjenuti. Ono čega se najviše boji prilikom upoznavanja s djevojkama su njihove skrivene namjere, točnije, one koje žele biti s njim samo zbog novaca.

L.V.
Foto:
www.nikolakarabatic.com

Pročitajte više