Nikolina Pišek promovirala novi mobitel za žene

BenQ MOBILE u suradnji sa Sašom Šekoranjom, našim poznatim akademskim slikarom, dizajnerom i cvjetnim aranžerom, predstavio je u galeriji "Karas" najnoviju izložbu pod nazivom "Drugi pogled na žensku komunikaciju". Izložba je inspirirana cvjetnim uzorkom najnovijega Siemens CL75 mobilnog telefona te je poslužila kao poseban oblik prezentacije ovog modela.

Uz igru svjetla i cvijeća predstavljen je novi Siemens CL75 koji će se moći kupiti na Vip prodajnim mjestima po cijeni od 291 kunu,  a vjerojatno će postati nezamjenjiv modni dodatak hrvatskim jetsetericama.

Siemens CL75 prvi je BenQ Mobileov mobilni telefon koji je dizajnirala žena za žene. Na tradicionalnoj nagradi "Zlatni Moby" časopisa Moj Moby,  prepoznata je kvaliteta dizajna te je Siemens CL75 osvojio prvu nagradu u kategoriji za Fashion mobilni telefon godine.

Osim žarke boje crnoga vina kojom je obojen cvjetni motiv, CL75 je zanimljiv i poradi svojega stilskog oblika. Njegovo tanko, zaobljeno kućište, kromirana tipkovnica, metalno-srebrni okvir i vanjski crni prozor kamere daju mu sofisticiran i ženstven izgled. Nadalje, ekran kao ogledalo stilski je ukrasni detalj i zamjena za tradicionalno žensko džepno ogledalo.

Kao ekskluzivno lice ovoga novoga mobilnog telefona izabrana je Nikolina Pišek, osoba koja svojim modnim izričajem, stilom i izgledom savršeno odgovara glavnim karakteristikama novoga Siemens CL75 mobilnog telefona.

"Izuzetno mi je zadovoljstvo predstavljati novi mobitel Siemens CL75. Ovaj mobilni telefon ujedinjuje sve čari ženskog svijeta koje je i Saša, zajedno sa mnom, nastojao na svoj osebujan način prikazati svima prisutnim u prekrasnoj galeriji "Karas". Vjerujem da će ženski dio populacije znati prepoznati posebnosti ovoga mobilnog telefona koji jednostavno ne može ostati nezapažen“, rekla je Nikolina Pišek na promociji novoga mobilnog telefona Siemens CL75.

Pročitajte više