Nikolina Ristović poludjela nakon što je vidjela za što koriste njenu fotku

Foto: Instagram

NIKOLINA RISTOVIĆ, poznatija kao Pišek, na Instagramu je naišla na oglas sa svojom fotografijom koji ju je veoma razljutio.

"Je li otišla predaleko? Ignorirala je svačije savjete i završila u bolnici zbog ovog novog 'trenda'", stoji u lažnom oglasu uz njezinu fotografiju.

"Kakove su ovo pi*darije?" napisala je ljutita Nikolina na svom Instagramu te dodala: "Ako netko zna tko je tvorac ovog genijalnog oglasa, da mu se javim..."

U oglasu još stoji da se "njezina obitelj brine da ona prebrzo mršavi nakon što je uzela novu kontroverznu tabletu vitkosti".

Prije toga se Nikolina pohvalila fotografijom u badiću. "Tek na ljeto ću vam priuštiti pakao s golim fotkama.
Warm up", poručila je uz fotografiju.

Sa sličnim slučajem nedavno se borila i sudionica treće sezone "Života na vagi" Nina Martina Korbar čija je fotografija također bez njezine dozvole završila na jednoj stranici koja propagira svoj program prehrane i vježbanja

"Lijepo bih zamolila sve vas da ako itko naiđe na reklamu, pošaljite mi link! Ova stranica nema veze sa mnom, niti sam pristala na tako nešto, niti sam ikad prije u životu čula za ovo. Uzeli su bez dopuštenja moje ime i očito prodaju neke proizvode za mršavljenje. Ne nasjedajte na takve stvari. Što god da radim i stojim iza nečega, uvijek objavljujem na svojem profilu", poručila je Nina tad.

Pročitajte više