Nina Badrić: U ljubavi se nikako ne snalazim

Foto: Instagram

IAKO nerado govori o ljubavi i privatnom životu, Nina Badrić ovih je dana kratko i jasno prokomentirala situaciju na ljubavnom planu. Pričajući o svojim glazbenim spotovima pjevačica je iznenadila neočekivanim priznanjem.

"Volim glumiti u svojim spotovima, a i inače sam ekspert za ljubavne filmove i romantične scene. Ali to je tako samo u spotovima, dok je situacija u mom privatnom životu malo drukčija. Lako mi je glumiti pored profesionalaca u spotovima, odlično se snalazim na setu, ali se u stvarnom životu u ljubavi nikako ne snalazim", rekla je Nina za Alo.

Romantične i ljubavne scene nisu joj strane - u bogatoj glazbenoj karijeri spotove je snimala s najvećim domaćim zavodnicima. U videu za "Da se opet tebi vratim" nježnosti je izmjenjivala s Goranom Ivaniševićem, "Sanjam da smo skupa mi" začinio je Leon Lučev, a u najnovijem spotu za "Volim te, volim" ljubi je Slavko Sobin.

Ljubav je magistrirala, a iskustvo iz spotova odlično bi joj poslužilo u izletu u glumačke vode, koji Nina vidi u svojoj budućnosti. "Rado bih prihvatila ulogu u nekom filmu ili seriji, ali pod uvjetom da ne moram glumiti pjevačicu. Mogu biti majka, domaćica, socijalni slučaj", priznaje.

Pročitajte više