Nipplepeople izabrali Atlantis Festival

MISTERIOZNI dvojac Nipplepeople koji ne želi privlačiti pozornost svojim imenima ili izgledom nego isključivo glazbom i kreativnošću za svoj premijerni nastup u Hrvatskoj izabrali su splitski Atlantis festival. Bradavičasti ljudi pod maskama publiku su već u prvim preslušavanjima osvojili plesnim hitovima prvim singlom "Broj" te uspješnicom "Sutra" koje su munjevito poharale nacionalni radijski eter i pokazali da i na domaćoj sceni ima kreativaca koji se mogu nositi sa svjetskom produkcijom. Nedavno su ponudili suradnju Agramsvilleu, pobjednicima natječaja  za remix njihovog sjajnog singla "Sutra" pa je kao spoj vrlo uspješne suradnje proizašao još jedan singl "Sanjam".

Sve je to priprema za njihov album, a dok se isti ne objavi NipplePeople se zajedno s nama veseli nastupu na Atlantisu: "Znamo da će nam nastup trajati manje od 3 sata, a više od 15 minuta. Znamo da nemamo puno, ali da ćemo vam dati sve. Ostalo otkrijmo zajedno. Ljeto počinje i vidimo se na Atlantisu", poručili su svima koji nestrpljivo žele čuti kako zvuče uživo.

Osim Nipplepeople od domaćih snaga Atlantis festival namjerava ugostiti uvijek zabavne prošlogodišnje dobitnice MTV nagrade, kinky disco punk bend Lollobrigidu koje su upravo izbacile novi singl "Bivša cura" kojim ujedno najavljuju novi album. Za provokativni dio festivala zadužen je jedinstveni riječki Let 3 u sasvim novom ruhu sa svježim i obogaćenim scenskim performansom kojim trenutno razveseljavaju svoje poklonike u svim zemljama regije, ali i šire. Od stranih izvođača najavljeni su Apparat, Shy Child, Thieves Like Us, WhoMadeWho, te SymbolOne (hrvatsko-irski dvojac) i beogradski Mistakemistake.

Atlantis Festival ove je godine veći nego ikad. Osim dva dana prožeta glazbenim koncertima i ludim after partijima, 28.srpnja festival počinje prvom hrvatskom izložbom mladog, ali iznimno uspješnog tipografa, ilustratora i grafičkog dizajnera iz Barcelone, Alexa Trochuta. Sljedeći dan 29. srpnja možete uživati u tradicionalom skateboarding natjecanju "Lord of the Lines", koje se održava u gradskom parku Đardin. Svi detalji mogu se pronaći na službenom webu festivala: www.atlantisfestival.hr

Pročitajte više