Ništa od Julie Roberts u nastavku "Zgodne žene": Ne pada mi napamet opet glumiti prostitutku!

JULIA ROBERTS ponovno je opovrgnula višemjesečna šuškanja o tome da će glumiti u nastavku filma "Zgodna žena" iz 1990. godine, koji je obilježio njenu karijeru i koji joj je donio Zlatni globus te nominaciju za Oscara. "Ne pada mi napamet opet glumiti prostitutku Vivian Ward!", odlučno je poručila slavna glumica.

"Čula sam i ranije glasine o tome i već sam ih u nekoliko navrata komentirala. I dalje stojim pri istom odgovoru: Nitko ne želi gledati sredovječnu kurvu!", dodala je 42-godišnja glumica ponovivši tako dio svoje izjave s početka ove godine kad su joj novinari također postavili isto pitanje.

Ranije je navela i kako nema ništa protiv romantičnih komedija, ali svaka uloga treba biti prilagođena određenoj životnoj dobi, a ona je za nastavak ovog filma, kako je kazala, "jednostavno prestara".

"Zgodna žena" je bio jedan od najisplativijih filmova u devedesetim godinama, a i dan danas slovi kao jedna od financijski najuspješnijih romantičnih komedija sa zaradom od gotovo pola milijarde američkih dolara.

Pročitajte više