Ništa od seksa u srpskom Big Brotheru: Izbačen Karlo Zagorac

PRVI ovogodišnji stanar koji je napustio kuću srpskog Big Brothera, odnosno Velikog Brata, je frizer iz Beograda Karlo Zagorac koji je od trenutka kada je u kuću ušao krenuo zavoditi svoje sustanarke. Ovoga je puta publika bila ta koja je nominirala, a konačna odluka je bila na samim ukućanima.

"Poslije poljupca s njom nisam više vidio druge žene"

Viki je pred publikom izjavila ljubav izbačenom Zagorcu, a ni on nije ravnodušan. "Zaljubio sam se i mislim da će ova priča potrajati. Svjestan sam da je mlada i zato nisam htio ništa odmah. Ali, siguran sam da se ne bih libio seksa, pa čak i pred kamerama. Poslije poljupca s njom nisam više vidio druge žene", otkrio je za srpski Press. 

Najveći zavodnik ovogodišnjeg srpskog Big Brothera nije se zadržao samo na Makedonki. Pjevačici i sugrađanki Sandri Valterović je pokazivao vježbu, koja je nalikovala na pozu u seksu, a starletu Jovanu Pavlović je nekoliko puta udario po stražnjici. Po izlasku iz showa rekao je kako mu je sudjelovanje pomoglo da razbije predrasude o sebi te da bi se ponovo vratio u kuću.

Pročitajte više