Nisu Zvonimir i Leonarda Boban jedini: Ovi parovi dali su svojoj ljubavi drugu šansu

Foto: EPA/Tomislav Miletic/Grgo Jelavic/Slavko Midzor/PIXSELL

Leonarda i Zvonimir Boban ponovno su zajedno, no nisu jedini slavni par koji je svojoj ljubavi dao drugu šansu.

Leonarda i Zvonimir Boban su 2021. godine potvrdili da je njihovom braku nakon 28 godina došao kraj, a ona se potom vratila u svoj rodni Zagreb nakon što je u Švicarskoj živjela s obitelji četiri godine. Sada su svojoj ljubavi odlučili dati još jednu šansu. "Istina je, Zvone i ja opet smo zajedno, jako smo sretni", potvrdila je Leonarda za Story.

Osim Leonarde i Zvonimira, i drugi poznati parovi su se mirili nakon prekida.

Darijo Srna i Mirela Forić Srna

Bivši kapetan Vatrenih Darijo Srna i ekonomistica Mirela Forić upoznali su se 2005. godine, i to u narodnjačkom klubu Ludnica. No, vezu su prekinuli nakon što se otkrilo da se Darijo zabavljao u narodnjačkom klubu umjesto trenirao na pripremama. Nastao je pravi skandal pa ga je Mirela ostavila.

No, nakon godinu dana pauze, bivši par se opet spojio i od tada su nerazdvojni. Vjenčali su se 2010. godine, a dva mjeseca nakon dobili su prvu kćer Kasju. Krajem 2015. rodio im se sin Karlo, a sredinom 2019. Darijo je prekinuo nogometnu karijeru.

"Svaki kraj je novi početak. Hvala ti što si nas činio ponosnima tijekom svoje nogometne karijere, a najviše ti hvala što smo mi bili tvoj prioritet, što si bio najbolji otac i muž cijelo to vrijeme", posvetila mu je Mirela tada objavu na Instagramu.

Anica i Robert Kovač

Anica Martinović i Robert Kovač upoznali su se kad je ona imala 18, a on 20 godina. Tada su bili premladi za ozbiljan odnos pa je njihova veza isprva trajala svega nekoliko mjeseci. Nakon Aničinog velikog uspjeha 1995. na izboru za Miss svijeta, na kojem je ponijela titulu prve pratilje, Robert se ponovno zainteresirao za svoju bivšu.

Iako su tada oboje bili u drugim odnosima, Robert u braku s Njemicom, a Anica s Tuđmanovim tjelohraniteljem Ivanom Lovrićem, ponovno su se spojili. Vjenčali su se 2001. godine te u braku dobili troje djece - kćeri Leticiju i Viktoriju te sina Marka.

Jennifer Lopez i Ben Affleck

J.Lo i Ben prvi put su počeli izlaziti nakon što su se upoznali na snimanju filma Gigli 2003. godine. Tada su se upustili u romansu, ali katastrofalni rezultat na kinoblagajnama koji je popratio film ocrnio je njihovu vezu.

Njihov je odnos postao i pravi mamac za tabloide, stavljajući još veći pritisak na vezu. Bennifer, kako su ih često nazivali početkom 2000-tih, prekinuo je nedugo nakon što je J.Lo otkazala vjenčanje 2003. godine. Ubrzo nakon toga Lopez se udala, ali i razvela od Marca Anthonyja, s kojim ima blizance Maxa i Emme.

U međuvremenu, Affleck je bio u braku s Jennifer Garner, koji je trajao od 2005. do 2018. godine i u kojem su dobili troje djece - Violet, Seraphinu i Samuela. Lopez i Affleck obnovili su svoju romansu 2021., a vjenčali su se u Las Vegasu 2022. godine.

Sylvester Stallone i Jennifer Flavin

Sylvester i Jennifer u braku su od 1997. godine. Vjenčali su se u palači Blenheim u Engleskoj. Ceremoniji su prisustvovali samo članovi uže obitelji i bliski prijatelji. Imaju tri kćeri - Scarlet, Sistine i Sophiju.

Krajem kolovoza 2022. godine pisalo se kako je Jennifer podnijela zahtjev za razvod od Sylvestera. Sudski podnesak u Palm Beach Countryju na Floridi otkrio je da se dvojac složio "da je u najboljem interesu svakoga od njih pojedinačno i, što je još važnije, kolektivno kao obitelji, riješiti sva povezana pitanja oko razvoda njihovog braka na dostojanstven, prijateljski i privatan izvansudski način".

No nakon toga je glasnogovornik para izvijestio da su riješili nesuglasice. Rekao je da su se filmska zvijezda i njegova supruga "odlučili naći kod kuće, gdje su razgovarali i uspjeli riješiti svoje nesuglasice te su zbog toga oboje iznimno sretni", nakon čega su snimljeni na zajedničkom ljetovanju.

Hailey Baldwin i Justin Bieber

Pjevač i manekenka bili su u kratkoj vezi 2016. prije nego što su prekinuli u dosta lošim uvjetima. "Prošli smo kroz dugo razdoblje kada nismo bili prijatelji", rekla je Hailey za britanski The Times.

No, na najholivudskiji način njih dvoje obnovili su vezu samo mjesec dana prije nego što su objavili zaruke. Nakon što je pjevač 2018. godine prekinuo sa Selenom Gomez, ponovno su obnovili svoju ljubav, i iste godine se vjenčali.

Jessica Biel i Justin Timberlake

Jessica Biel i Justin Timberlake svoju romansu započeli su još 2007. godine, ali su se službeno u javnosti pojavili tek 2009. godine. Do 2011. sve je bilo u redu, ali početkom godine su odlučili prekinuti, da bi se krajem ljeta ponovno pomirili i do kraja godine već zaručili. Vjenčali su se 2012. godine.

Katy Perry i Orlando Bloom

Nakon što su se u siječnju 2016. godine upoznali na zabavi povodom dodjele Zlatnih globusa, veza Katy Perry i Orlanda Blooma je procvjetala, ali nakon godinu dana veze pjevačica i glumac odlučili su prekinuti. Taj razlaz trajao je do kolovoza 2017., kada su viđeni zajedno na koncertu, a krajem ljeta 2020. godine postali su roditelji djevojčice Daisy.

Kate Middleton i princ William

Iako su se princ William i Kate Middleton prvi put upoznali kao studenti na Sveučilištu St. Andrews 2001., postali su par tek krajem 2003. godine. Par je izlazio gotovo sedam godina prije nego što je William zaprosio Kate, ali čini se da tada nije bilo suđeno. Naime, Will i Kate navodno su se 2007. jako posvađali i prekinuli, da bi se do kraja godine ponovno pomirili te se vjenčali 2011.

Pročitajte više