Nives Celzijus ipak nije trudna: Popunjenija sam jer jedem kekse!

NIVES CELZIJUS nije trudna. U tekstu naslovljenom "Istina o mojoj trudnoći" na svojim službenim stranicama nivescelsius.de napisala je kako "ne iščekuje nikakvog dečka" kako su se mediji proteklih tjedana raspisali.

Nives piše kako su je posljednjih tjedana više puta dnevno zvali novinari i tražili njen komentar na napise o trudnoći te pokušavali saznati zašto joj kasni mjesečnica.  "Moram priznati i meni je pomalo smješno i neobično komentirati eventualne razloge kašnjenja mjesečnice kao i simptome koji bi se mogli protumačiti kao trudnoća." - kaže Nives.

"Ne znam izgledam li trudno zbog mog malo popunjenijeg trbuščića, ali razlog tome mogao bi biti u konzumiranju mojih omiljenih plazma keksa u malo većim količinama u posljednjih par mjeseci." - piše Nives koju su iznenadile vijesti da će roditi dječaka.

"Ipak poprilično su me iznenadile vjesti koje su posljednja dva dana okupirale medijski prostor o potvrdi trudnoće, ultrazvuku, skupocjenoj ogrlici i iščekivanju dječaka. Ovom prilikom kako bih sprječila pojedinačna zvanja zainteresiranih novinara, poštedjela ih troškova telefona i ujedno izbjegla plaćanje visokih računa zbog usluga roaminga, obavještavam sve da ne isčekujem nikakvog dječka. Eventualno neki zgodni od 1,90m i koji sa dobro razvijenim trbušnim zidom, dobrodošao je u naš dom. - napisala je Nives.

Pročitajte više