Nives Celzijus: Kupite stan za ljubavnice, ne vucarajte se po hotelima

NAJPOZNATIJA hrvatska WAGsica, Nives Celzijus, nastavila je dijeliti korisne savjete nogometašima preljubnicima, jer ih u posljednje vrijeme zbog švrljanja oko bračne postelje sve više završava na naslovnicama tabloida.

"Izgleda kako su se igrači Premier lige malo razuzdali ili su pak jednostavno ljubomorni na talente svojih kolega pa i oni imaju potrebu za dokazivanjem svog uspješnog švalerstva. Nakon Johna Terryja i Ashleyja Colea i igrač MAN Uniteda Patrice Evra dokazao je da, iako oženjen, nije otpisan među ljubiteljicama loptojurača i da i dalje vješto upražnjava igrice na pernatim terenima. Tako je uhvaćen u hotelu u neobičnim satima, sa plavušom znatno drugačijom od one, njegove vjenčane. Patrice kaže kako su samo razgovarali, a kamere dokazuju kako je bilo u pitanju nešto zaista povjerljivo, čim mu je plavuša bila suviše blizu, za oženjenog muškarca u nedozvoljenoj zoni. No, nije ni nogometašima lako. Snimaju ih po hotelima i potom prodaju slike novinama, djevojke spavaju sa njima u nadi da će se udati i okoristiti, a kada im ne uspije prodaju priču novinama. Pa ipak, i oni su samo ljudi, od krvi i mesa", napisala je na svom blogu Nives Celzijus.

"Evri, a i drugim nogometašima, mali savjet, da se ne vucaraju sa ljubavnicama po hotelu, nego po uzoru na balkance nabave stan za preljub. Evra si to svakako može priuštiti. U svakom slučaju jeftinije bi ga stajalo od `pomirbenih poklona` za njegovu ženicu. Čini se da je  Terry  znatno pametniji i iskusniji kada su prevare u pitanju. Ipak su najsigurniji i najjeftiniji preljubi oni sa ženama i djevojkama kolega.  Za njih ste sigurni da nikada neće doći u javnost, osim kada vas baš napusti sreća pa se zalomite na nekoj Vanessi, kojoj je važnije pojavljivanje u novinama nego ugled. Terry jednostavno nije imao sreće. Navodno je zanimljivo i kod Lamparda. Njegova djevojka uplašila se za njegovu vjernost s obzirom na trenutna nevjerstva u nogometaša i kao i većina žena počela raditi greške, onemogućavajući mu njegovu slobodu. Draga, uvijek imaš izbor - ponekad malo zažmirit i neograničeno peglat Gerrardove kartice  ili jednostavno naći nekog nepoželjnog učenjaka i osloboditi poželjnog Gerrarda djevojkama talentiranijim za titulu WAGsica", poručila je Nives.  

Pročitajte više