Nives Celzijus o preljubu Matthausove supruge: Ima i pametnih žena nogometaša

NIVES CELZIJUS, najpoznatija hrvatska WAGS-ica, gledajući fotografije supruge Lothara Matthausa uhvaćene u preljubu, zaključila je kako ima i pametnih nogometaških supruga te pozvala sve cure željne slave "u akciju", jer Lothar je ponovno "na tržištu".

"`Ima i pametnih žena nogometaša`, pomislila sam gledajući paparazzo fotografije Liliane Matthaus u romantičnom zagrljaju mladog muškarca. Nije da opravdavam preljube, ali puno mi ljepše zvuči kada je muškarac taj koji je ispao papak. Pogotovo kada je on jedan uspješan muškarac poput Lothara Matthausa", napisala je Nives na svom blogu.

"Zaista ne znam o čemu je Lothar mislio kada je oženio djevojčicu koja bi mu mogla biti kćer. Na čistu i nevinu ljubav, u dobru i zlu, sigurno ne, bar ne obostranu. Priznajem, njegova ljubav jest vjerojatno altruistična, kad ju je oženio. Zna se da se njemački nogometaši rijetko odlučuju za taj čin iz straha da ne budu iskorišteni. Ipak, Lothar je uvijek nesebično ulazio i izlazio iz brakova ostavljajući ženicama novac, status i zvučno prezime. Živio Lothar. I svi opet sretni i zadovoljni", dodala je.

"Liliana napokon ima ime i mogućnost za ostvarenje njene do sad neuspjele karijere modela, Matthausov novac i brojne mlade pastuhe koji će rado uskočiti na njegovo mjesto. Lothara već čekaju u redu nove i još mlađe ljepotice željne slave, koje bi rado preuzele njegovo prezime na neko vrijeme. Njegova bivša žena trlja ruke jer možda se Lothar kao slobodan muškarac napokon i pojavi na nekoj od njenih promocija, a sigurno će i porasti prodaja knjige, a mi sa nestrpljenjem čekamo tko će postati nova gospođa Matthaus. Cure - u akciju. Možda ste to upravo vi!", poručila je Nives.

Pročitajte više