Nives pozirala s djecom: Čim pređemo tridesetu opisuju nas kao stare i propale

Foto: Instagram

NIVES CELZIJUS objavila je na svom Instagram profilu fotku na kojoj pozira s djecom, 14-godišnjim sinom Leonom i 13-godišnjom kćeri Taishom.

U opisu se osvrnula na to kako društvo gleda na žene koje prijeđu tridesetu.

"I tako dođemo mi žene u neke godine, točnije pređemo tridesetu i redovito nas krenu čašćavati opisima: stara si ,debela si, mršava si, propala si, nitko te neće, jadna si,sama si, prošao je tvoj voz i slično. Ova s vozom mi je apsolutni favorit. Iskreno ne znam jesam li sve to i nije mi ni bitno", napisala je Nives.

Nives je dodala kako ne žali za onim što je prošlo.

"Možda je neki voz i prošao, ali taj sigurno nije ni bio moj. Ne osjećam da sam jedna od onih koja izgubljeno iščekuje vozove, usnule negdje u daljini. Ja sam ona koja je ostala na stanici željene destinacije, nasmijana i ispunjena srca s ljudima s kojim želim dočekati onaj moj posljednji", zaključila je ispod fotografije.

"Najgore što u većini slučajeva žene tako govore o drugim ženama", "Nives svaka ti čast. Pusti taj voz o kojem ljubomorni pričaju", "Najbolji post u zadnje vrijeme", "Žena, majka, kraljica", fanovi su je podržali u komentarima.

Pročitajte više