Njemački političar se razvodi zbog 18+ glumice. Njegova supruga: Srce mi je slomljeno

NJEMAČKI političar Hagen Reinhold, zastupnik u Bundestagu, ostavio je suprugu Karoline Preisler nakon 16 godina braka. Razlog je njegova ljubav s bivšom 18+ glumicom Anninom Semmelhaack, poznatijom pod nadimkom Annina Ucatis.

Ona se nakon karijere u pornoindustriji nada ulasku u politiku. Za njemačke medije je rekla da je njezina veza s Reinholdom procvjetala tijekom mentorskih sastanaka dok se pripremala za kandidaturu na lokalnim izborima. "U pitanju je velika ljubav i zajedno idemo u sretnu budućnost", dodala je.

Semmelhaack je diplomirala ekonomiju i prethodno je bila u braku s milijunašem Theodorom Semmelhaackom, a sudjelovala je i u Celebrity Big Brotheru. Vijest o razvodu potvrdila je i političareva bivša supruga, inače također političarka, na društvenim mrežama. 

"Protekli period bio je vrlo težak za cijelu obitelj. Prekid je uvijek bolan i ostavlja posljedice na vas... No, život ide dalje, a s njim dolaze i novi izazovi. Trenutno mi je srce slomljeno. To je uvijek teško, a pogotovo kad ste javna osoba i kad čitate s naslovnih strana o svom prekidu jer je nova djevojka vašeg bivšeg partnera na lošem glasu", napisala je ona.

Pročitajte više