"No Sikiriki" u tjedan dana prodan u 5000 primjeraka

DRUGI  studijski album Ede Maajke "No sikiriki" u proteklih tjedan dana zasigurno je najprodavanije domaće izdanje. Naime, u samo osam sati od njegovog pojavljivanja na policama dućana diljem Lijepe naše prodano je ni manje ni više nego 4000 primjeraka.

Album na kojem se nalazi 19 izvrsnih "story teller" pjesama proteklih dana najtraženiji je album na ovim prostorima što i govori dosadašnja postignuta tiraža. Album je već sada od strane eminentnih domaćih glazbenih kritičara proglašen  albumom godine, a rasprodani koncerti samo potvrđuju Edin status zvijezde.

Ako još k tome pridodamo srebrnu tiražu Edinog prvijenca "Slušaj mater" slobodno možemo reći da je 2004. definitivno Edina godina.
 
U sklopu ovotjednog Edinog koncertnog nastupa u Splitu, petak 14.05. - "Obojena svjetlost", u 18h u prostoru CD shop-a "New York" - Dominisova 1 biti će upriličeno potpisivanje albuma natraženijeg "glavatog" MC, što predstavlja idelanu priliku splitskih Edinih fanova da ga upoznaju i s njim se na kratko druže.

Pročitajte više