Noćna mora se nastavlja: Super Silva ima cistu na mozgu

ZDRAVSTVENO stanje Silve Mišanović ne prestaje privlačiti pažnju javnosti, a pjevačici je, nakon PTSP-ja, dijagnosticirana cista na mozgu. Posljedica je to težeg potresa mozga kojeg je zadobila u prometnoj nesreći, a zbog kojeg će se, najavila je, vratiti na rehabilitaciju u Stubičke toplice, i to samo nekoliko dana nakon što se iz Splita, u kojem je ponovno hospitalizirana, vratila u metropolu.

"Najveća potpora su mi prijatelji. Uvijek mi netko uskoči. Danas sam baš saznala da su mi dečki iz kvarta s Malešnice i Španskog platili dug kamataru", rekla je pjevačica medijima i priznala kako joj je, nakon brojnih zdravstvenih komplikacija, dijagnosticirana cista na mozgu promjera 11 milimetara. Nakon prometne nesreće u kojoj je zamalo izgubila život potražila je kamatare jer nije bila zdravstveno osigurana, a nije joj pomogla ni trash večer koju su za nju organizirali zaboravljeni estradnjaci.

"Antonio je nestao u vidu magle kad je shvatio da nema seksa i da zaista imam problema, nosim pelene itd.", rekla je Super Silva nedavno o bivšem dečku Antoniju Marušiću, a on joj je putem Indexa poručio: "Ja sam u vezi i nije mi ni na pamet pala veza sa Silvom. Želim joj svu sreću i brz oporavak, ona je jaka i pametna cura i vjerujem da će sve brzo preboljeti. Meni je dosta lažnih priča - posjetio sam je u bolnici i to je to". Uz to što je s medijima podijelila detalje o novom ljubavnom krahu, donijela je još jednu životnu odluku - zauvijek se ostavlja pjevanja.

M.A.
Foto: Index

Pročitajte više