Nostradamus za 2016. predvidio pobjedu Trumpa i Treći svjetski rat

Screenshot: YouTube

 NAKON svih većih događaja u svijetu, ljudi se okrenu Nostradamusovim proročanstvima i pokušavaju pronaći poveznicu i objašnjenje u njegovim zapisima. Tako je bilo i nakon pobjede Donalda Trumpa na američkim predsjedničkim izborima.

"Veliki besramnik će biti izabran za guvernera vojske. Bit će neustrašiv. Slomljeni most i prestrašeni grad", "vidio" je Nostradamus, a mnogi su to odmah povezali s pobjedom Donalda Trumpa na predsjedničkim izborima, piše The Gamers Drop.

No, to nije jedino "proročanstvo" koje se povezuje s Trumpom. "Lažni trubač će prisiliti Bizant da mijenja svoje zakone, prikrivajući ludilo. Iz Egipa će stići čovjek koji želi mijenjati odluke vlasti, novac i standarde", stoji u drugom zapisu koji također, navodno, ima veze s Trumpovom pobjedom.

Ipak, bilo je i onih koji su, prema Nostradamusu, tvrdili da će Hillary pobjediti Trumpa jer se u jednom od zapisa spominje "muškobanjasta žena" koja će se "pojaviti na sjeveru" i "razotkriti muškarca".

"Opterećeni neće proći vrata. Govorit će s vatrom i žarom i zamjeriti se čitavom rodu. Plava će razotkriti onog s velikim nosom", pisao je također Nostradamus i davao nadu fanovima Hillary Clinton.

Nostradamus je za 2016. godinu predvidio i Treći svjetski rat između dviju velikih sila koji će trajati 27 godina i poklopiti se s pojavom velikog kometa. 

 

Pročitajte više