Nostradamusovo predviđanje: Atomska bomba će pasti u more i pobiti sav podvodni svijet na Mediteranu

Nostradamus je, zbog neumoljive Španjolske inkvizicije, morao šifrirati svoja pretskazanja, a dešifrirao ih je dr. Michael Rathford te objavio u knjizi "Nostradamusov kod: Treći svjetski rat". Tako Nostradamus kao glavnog protagonista nadolazeće mračne ere ističe "mladu tamnu osobu", koju je Rathford protumačio kao Osamu Bin Ladena, a u periodu od 2007. do 2012. spominje veliki teroristički napad na SAD, nuklearnu tragediju u Rimu i veliki sukob Amerike s Iranom i Sjevernom Korejom.

Nostradamus kaže kako će se veliki sukobi vrtiti uglavnom oko nuklearnog oružja, i to najviše na mediteranskom području (blago nama). Jedna će atomska bomba, kaže, umjesto na kopno, pasti u more i pobiti sav podvodni svijet na području Mediterana. Prema njegovim tvrdnjama, Italija i Francuska uskoro će gotovo u potpunosti biti uništene, a na putu je i zasad nepoznati komet koji će na Zemlji prouzročiti brojne prirodne katastrofe - erupcije vulkana, poplave, potrese i suše.

Nimalo bolja sudbina ne očekuje ni Sjedinjene američke države. Osim prirodnih katastrofa, Nostradamus im predviđa građanske ratove, političke konflikte, očaj i naglo siromaštvo. Drugi će veliki narodi u SAD slati pomoć, ali, kaže prorok, bezuspješno. Problema će biti i u izborima za američkog predsjednika, a svijet će navodno shvatiti da ta zemlja propagira lažnu demokraciju. Sljedećih pet godina biti će pogubne uglavnom za razvijenije, zapadne civilizacije, tvrdi Nostradamus.

Međunarodni incident izazvat će simulacija rata koju će, prema pisanju najpoznatijeg proroka, programirati Velika Britanija. Informatička greška aktivirat će bombe koje će eksplodirati po cijelom svijetu i ubiti gotovo milijun ljudi.

Dakle, ako je vjerovati Nostradamusu, pred nama je teško razdoblje puno nemira i negativnih tenzija. Knjiga "Nostradamusov kod" ne nudi nijednu pozitivnu informaciju, čak ni "novi svjetski poredak", koji nas navodno očekuje početkom 2011., neće popraviti situaciju. Živi bili pa vidjeli.

D. K.

Pročitajte više