Nova katastrofa na Eurosongu? Roka pljuju, ponovno pao na kladionicama

Screenshot: YouTube

ODRŽANE su prve probe na ovogodišnjem Eurosongu i poznato je kako će izgledati nastup hrvatskog predstavnika Roka Blaževića. Mladi Splićanin odlučio je da se neće odreći krila zbog kojih su ga mnogi pljuvali, nego da će, naprotiv, imati veća zlatna krila. Rokov prvi nastup na YouTubeu skupio je 96 tisuća pregleda, nešto više od 2000 lajkova i preko 1000 dislajkova.

Fanovi Eurosonga zamjeraju mu što nije odbacio krila, nego ih povećao. Neki od komentara doista su uvredljivi i izgleda da će se pjevaču najviše zamjerati krila i tekst pjesme.

"Svi: Roko, riješi se tih krila. Što ste rekli? Da ih povećam? OK", glasi najpopularniji komentar ispod snimke Rokovog nastupa. 

"Ovaj je s krilima evoluirao kao Pokemon", glasi drugi komentar, a krila se nisu svidjela nikome od dežurnih fanova Eurovizije na Instagramu. S druge strane, svi hvale glas mladog Splićanina iako su mu šanse za pobjedu gotovo nikakve.

Roko je nakon prve probe ponovno pao na kladionicama te se sad nalazi na 33. mjestu. Sudeći po kladionicama, Hrvatska nema šanse ući u finale. 

Pročitajte više