Nova Miss Universe Hrvatske: Konkurencija je bila velika, no nadala sam se pobjedi

Foto: Privatna arhiva

U SRIJEDU je proglašena nova Miss Universe Hrvatske, Andrea Erjavec (23). Ona će predstavljati Hrvatsku na izboru Miss Universe koji će se sredinom prosinca održati u Salvadoru, a titulu joj je predala prošlogodišnja pobjednica Arijana Podgajski.

Razgovarali smo s novom Miss Universe Hrvatske kako bismo čuli njezine prve dojmove nakon pobjede.

Nadala se pobjedi

Andrea nam je otkrila kako se osjeća nakon pobjede na izboru za Miss Universe Hrvatske. "Nestvarno! Veselim se godini koja me čeka", rekla je. Pobjedi se, kaže, nadala. 

"Nadala sam se da ću pobijediti, imala sam veliku želju biti nova Miss Universe Hrvatske, no imala sam veliku konkurenciju, cure su predivne, ne samo izgledom nego i karakterom! Sve smo jedna drugoj bile podrška", rekla je Andrea.

Velika podrška tijekom ovog natjecanja bila joj je njezina obitelj, a očekivanja za svjetski izbor su joj velika. "Očekivanja su velika jer smatram da sam već izgubila ukoliko nemam velika očekivanja. Ne mogu opisati koliko sam uzbuđena. Idem u Salvador", rekla je.

Krenula je s pripremama za svjetski izbor

Pripreme za Salvador krenule su, kaže, od onog trenutka kada se prijavila na hrvatski izbor za Miss Universe. Za kraj nam je otkrila što na njezinu pobjedu kažu prijatelji i obitelj. "Svi su oduševljeni te su me već smatrali pobjednicom zbog moje upornosti", ispričala nam je. 

Podsjetimo, izbor za Miss Universe Hrvatske održan je u srijedu u Smaragdnoj dvorani hotela Esplanade u Zagrebu, a osim Andree u pet najljepših ušle su i Mihaela Posavec (19), Polina Mytko (27), Sara Garac (22) i Lucciana Ćebo (19). Prva pratilja je Lucciana, a druga Sara, dok je titulu Miss simpatičnosti osvojila Paola Kliba (21).

Pročitajte više