Nova pjevačica Magazina Makedonka Elena Ristevska?

ELENA RISTEVSKA ime je atraktivne Makedonke koja bi mogla postati novom nasljednicom Jelene Rozge u grupi Magazin, ako je za vjerovati srbijanskom Pressu.

Kako list objavljuje, Rozga bi u Magazinu trebala ostati do jeseni, budući se Tonči Huljić nije mogao s ostalim članovima dogovoriti oko izbora nove pjevačice.

Ranije se govorkalo o tomu kako je novom nasljednicom Ljiljane Nikolovske, Danijele Martinović i Jelene Rozge trebala biti 18-godišnja pjevačica Andrea Šušnjara koja se javnosti prvi put predstavila na Dori 2004. s pjesmom "Noah" gdje je osvojila drugo mjesto.

Ostala je zapažena i na Splitskom festivalu prije dvije godine, gdje je s pjesmom "Kad zažmirim" osvojila nagradu za najboljeg debitanta. 18-godišnja je Andrea također snimila i naslovnu pjesmu za prvu hrvatsku sapunicu "Villa Maria".

Pozivajući se na "dobro upućene izvore", Press piše kako se Huljićev favorit Andrea Šušnjara nije svidjela kao konačan izbor ostatku benda, pa se kao najnovija konkurentica za osvajanje titule nove pjevačice Magazina pojavljuje 20-godišnja Makedonka Elena Ristevska.

Kako piše Press, Elena je nedavno imala više nego zapaženi nastup na Eurosongu u Ateni, te je "Tonči u njoj odmah vidio nasljednicu Ljiljane Nikolovske, prve pjevačice Magazina".

"Obzirom na to da ostali članovi Magazina zastupaju stav da bi nova pjevačica grupe trebala biti Splićanka, teško da će se doći do konačnog dogovora o angažmanu zgodne Makedonke, pa se potjera za prvim grlom Magazina i dalje nastavlja." - zaključili su na kraju iz Pressa.

Grupa Magazin trenutno se nalazi na turneji kojom će se još uvijek aktualna pjevačica Jelena Rozga oprostiti od svoje publike, barem kao dio grupe Magazin.

Pročitajte više