Nova zabavna Internet stranica Ožujskog piva

NOVA, redizajnirana Internet stranica Ožujskog piva lansirana je na web stranici www.ožujsko.com. U sklopu nove marketinške kampanje "Stvara prijatelje od 1893." stara stranica Ožujskog piva zamijenjena je novom, sadržajno bogatijom i zabavnijom Internet stranicom atraktivnog dizajna.

Na www.ozujsko.com Internet korisnici će imat priliku pronaći niz zanimljivih i korisnih informacija, a novost je atraktivan multimedijalni sadržaj koji posjetitelji stranice mogu besplatno prenijeti na svoje računalo i koji korisnicima omogućuje međusobnu komunikaciju. Uz informacije o Ožujskom pivu na stranici se mogu pronaći i opće informacije o podbrandovima Ožujskog – bezalkoholnom Ožujskom Cool i Ožujskom Strong, te o Zagrebačkoj pivovari.

Ožujsko pivo poznato je po sponzoriranju atraktivnih glazbenih i sportskih događanja. Na stranicama će se naći i te informacije, poput rasporeda koncerata aktualne turneje Hladnog piva "Runda za sve" i linkova na sportske web stranice.

Ožujsko pivo povezuje i stvara prijatelje tako da u toj maniri svim posjetiteljima pod linkom "Prijateljski savjet" nudi korisne informacije o aktualnim događanjima u gradu, a oni željni dobrog provoda mogu saznati što se trenutačno od glazbenih i zabavnih programa nudi u gradu Zagrebu.

Stranica obiluje i sadržajima koje posjetitelji mogu prenijeti na svoje računalo: atraktivnim izborom e-razglednica, wallpapera i screensavera dizajniranih u skladu s novim atraktivnim vizualnim identitetom Ožujskog piva.

Novost su e-razglednice kojima se prijatelji mogu međusobno dopisivati i dogovoriti druženje uz Ožujsko. Mogućnost razbibrige nudi i atraktivna igrica Labirint, koja je posebno osmišljena za Ožujsko i glavni joj je motiv prijateljstvo.

Stranica www.ožujsko.com izrađena je u Flash verziji 7, koji omogućuje video streaming, dok je interakcija stranice kreirana pomoću Action Script-a. www.ožujsko.com svojim će bogatim sadržajem i dizajnom privući pažnju ne samo ljubitelja vrhunskog piva, već i svih zahtjevnijih Internet surfera.

Pročitajte više