Nove neugode za Toma Cruisea i Katie Holmes

BRAČNI par Cruise u zadnje vrijeme ima problema s ulaskom u elitne klubove - prije nekoliko dana ispred noćnog kluba u St. Tropezu doživjeli su neugodnost kad im je zaštitar rekao da je VIP prostor ispunjen do kraja i da za njih, unatoč zvjezdanom statusu, nema mjesta. Lice Toma Cruisea izgubilo je zelenu boju kad je došao do vlasnika kluba i sredio si upad.

Skockani "do bola", Katie Holmes i Tom Cruise pojavili su se ispred šminkerskog kluba Caves Du Roi u St. Tropezu, čekajući da ih hostesa uputi prema mjestu u VIP prostoru. Oduševljenje klubom prestalo je kad im je zaštitar na ulazu u klub hladno rekao: "Prostor je krcat. Opasno je puštati više bilo koga, nevezano za to o kome se radi". Pratitelj poznatog bračnog para rekao mu je: "Jesi ozbiljan? Pa ovo je Tom Cruise", no nije postigao nikakav rezultat - ako gazda kaže da nema mjesta, onda ga nema ni za jednog od najpopularnijih glumaca današnjice.

Njihov razgovor čuli su brojni posjetitelji kluba koji su čekali svoj red za ulazak, no Tomu nije bilo bitno što se neugodna situacija odvijala pred znatiželjnicima. Nije mogao skriti svoje nezadovoljstvo, pa je zahtijevao da priča s vlasnikom kluba, Jeanom Rochom. Nesporazum je ubrzo riješen, ali Cruise nije bio sretan ni kad se priključio zabavi - cijelo je vrijeme nervozno gledao oko sebe, shvaćajući da trendy klub s glasnom house glazbom i nije najbolji odabir za njega i njegovu Katie.

D.K.

Pročitajte više