Novi član u obitelji Pitt-Jolie

Brad Pitt i Angelina Jolie novo su posvojenje planirali mjesecima, a jučer su ga i ostvarili, jer je trogodišnji vijetnamski dječak iz grada Tam Binha krenuo prema SAD-u, gdje će odsad živjeti u novoj obitelji. Glumica je po dječaka došla s prvim usvojenim sinom, Maddoxom, kojeg je 2002. godine posvojila iz Kambodže.

Upravitelj sirotišta opisao je medijima prvi susret Angeline s novim sinom. "Bila je vrlo dirnuta, a dječak je plakao jer su mu novi roditelji nepoznati, morat će proći neko vrijeme dok se ne navikne. Maddox ga je pokušavao utješiti, već se ponaša kao pravi stariji brat", izjavio je upravitelj.

Iako se o posvojenju još uvijek vrlo malo zna, američki mediji pišu da ga je Angelina nazvala Pax Thien, te da su vijetnamske vlasti dobrano ubrzale inače vrlo naporan proces usvajanja. Ipak, posvojenje još nije finalizirano, jer Brad i Angelina moraju pričekati odobrenje američkih vlasti kako bi trogodišnji dječak i zakonski postao njihov sin.

Brad i Angelina nedavno su izjavili kako žele imati šestero djece, a kako je Pax Thien njihovo četvrto dijete, izgleda da će taj naum i ostvariti. Iako neki i dalje postupke najpoznatijeg glumačkog para tumače kao puko privlačenje pozornosti, najveći dio javnosti smatra kako Angie i Brad svojim postupcima pružaju odličan primjer i ubrzano senzibiliraju svjetsku javnost po pitanju usvajanja.

D.K.
Foto: AFP

Pročitajte više