Novi klub na Jadranu je hit, izgleda brutalno. Dijelimo karte za ludi party

Foto: Press

HIT destinacija ovog će ljeta biti novi klub koji se u lipnju otvorio iznad Malinske na Krku. Diamond Club već je na listi želja svih ljubitelja elektroničke glazbe, a ako već niste, obavezno isplanirajte posjet ovom atraktivnom klubu jer u njemu cijelog ljeta nastupaju svjetske DJ zvijezde čiji vas nastupi neće razočarati.

Vrhunska zabava i impresivna lokacija

Nema sumnje da će Diamond Club obogatiti noćni život na sjevernom Jadranu, a da se radi o atraktivnom klubu, jasno je već na prvi pogled. Cijeli prostor kluba građen je kao arena sa stepenastom terasom i pretvara se u pozornicu za partyje elektroničke glazbe i druga događanja. Ono što ovaj klub čini tako posebnim jest i impresivan pogled na Kvarnerski zaljev koji ne želite propustiti.

Klub je udaljen manje od dva kilometra od mora, a budući da je smješten u samom srcu Krka, lako je dostupan svim gostima iz Hrvatske, ali i iz okolnih zemalja.

Foto: Press

Osvojite karte za najluđi party

Ako ne možete dočekati da posjetite ovaj novi klub i uživate u nastupima domaćih i regionalnih izvođača, imamo sjajne vijesti. Dva sretna dobitnika u našem će nagradnom natječaju osvojiti dvije ulaznice za ludi ljetni party koji će se održati već 29. srpnja, a predvodit će ga ukrajinska techno i house zvijezda Korolova.

Sve što trebate učiniti jest objasniti nam u nekoliko rečenicama zašto baš vi trebate osvojiti dvije ulaznice za koncert ove ukrajinske zvijezde. Dva najkreativnija odgovora nagrađujemo s po dvije ulaznice pa odmah možete razmisliti i koga ćete povesti na ovaj ljetni party u novootvoreni Diamond Club.

Dobitnici našeg nagradnog natječaja su:

  • Ivna Miljanović
  • Ozren Pleše

Natječaj je reguliran Pravilima natječaja i Pravilima o korištenju osobnih podataka, a u skladu s Pravilima privatnosti

Tko je Korolova?

Da se radi o svjetskoj senzaciji, najbolje govore podaci kako je Korolova u samo godinu dana odradila čak 60 nastupa u 20 zemalja, pokupila 4.6 milijuna Spotify streamova i 30 milijuna pregleda na YouTubeu te izdala pjesme za utjecajne izdavačke kuće kao što su AFTR:HRS, Get Physical Music i Armada.

Ova ukrajinska senzacija kaže kako je nakon mnogo godina istraživanja sada pronašla vlastiti glas i vlastiti stil. "Sada sviram i produciram glazbu koju istinski volim", kaže Korolova te dodaje: ''Uvijek je u mojim slušalicama, u autu i posvuda sa mnom. Samo želim to podijeliti sa što više ljudi i napraviti na plesnom podiju posebne trenutke i posebnu atmosferu za sve nas.”

Publika diljem svijeta prepoznala je kako se radi o posebnoj DJ-ici koja u svojim nastupima pripovijeda priče i ostavlja trag pa iza sebe već ima i golem broj online sljedbenika, a njeni su live streamovi na YouTubeu dugo iščekivani događaji.

Ako i vi želite uživati u nastupu ove zvijezde čije vrijeme tek dolazi, dođite 29. srpnja u Diamond Club na Krku i uživajte u atmosferi koju ćete još dugo pamtiti.

Sadržaj donose Index i Diamond Club u suradnji te u skladu s najvišim profesionalnim standardima. 

Pročitajte više