Novi projekt autora "Mamurluka" podigao prašinu



O FILMU "Project X", novom producentskom pothvatu Todda Phillipsa, redatelja mega-hita "Mamurluk", proteklih se mjeseci malo pričalo, ali nakon što se najava napokon pojavila na internetu, mnogi vjeruju da će biti riječ o još jednom hitu kojeg već unaprijed uspoređuju sa uspješnom komedijom "Superbad".

Radnja ove tinejdžerske komedije prati dvojicu prijatelja koji su naumili organizirati veliku kućnu zabavu, ali kako večer odmiče, postaje im sve jasnije da su stvari izmakle kontroli. Ovu prilično jednostavnu priču osmislio je Michael Bacall iza kojeg je suradnja na scenariju za "Scott Pilgrim vs. The World" Edgara Wrighta, a u skorijoj budućnosti i spin-off "Tropic Thundera" s Tomom Cruiseom u glavnoj ulozi. Producent je trenutni holivudski miljenik Todd Phillips, a za režiju će se pobrinuti debitant Nima Nourizadeh.

Očekivanja su prilično velika jer radi se o filmu skromnog budžeta (12 milijuna dolara) koji bi mogao iznenaditi na kino blagajnama, a iz priloženog je jasno da se radi o prilično brutalnom prikazu srednjoškolskih zabava koji bi u kina mogao privući mlađu populaciju.

Pročitajte više