Novi zvjezdani par: Angelina Jolie i Nicolas Cage

IAKO oboje holivudskih glumaca iza sebe već imaju niz propalih brakova sa zvijezdama showbusinessa (Lisa Marie Presley odnosno Billy Bob Thornton), Angelinu i Nicholasa to nije zasmetalo da ponovo pokušaju pronaći sreću u ljubavi - ovaj put jedno s drugim.

Nicholas Cage i Angelina upoznali su se na snimanju filma "Gone in 60 seconds", a ako je vjerovati IMDB-u, najopsežnijim Internet stranicama o svijetu filma, njihovo prijateljstvo preraslo je u vezu.

Anonimni insider izjavio je za IMDB: "U početku, Angelina i Nicholas su bili samo prijatelji, ali to nije dugo potrajalo."

Nakoj nekoliko "prijateljskih" ručkova, zanosna Angelina i Nicholas Cage susreli su se na otmjenom holivudskom zabavi u Los Angelesu.

"Nicolas je bio u večernjem odijelu, a Angelina je na sebi imala predivnu crvenu haljinu, oboje su izgledali fenomenalno. Kako se zabava bližila kraju, Angelina i Nic su pričali sve prisnije, da bi na samom kraju završili u strastvenom zagrljaju." - ustvrdio anonimni "prijatelj", pa dodao: "Mislim da ni on ni ona to nisu očekivali, jednostavno se tako dogodilo."

Pročitajte više