Novinarka N1 televizije: Muža su istjerali iz kafića u Malinskoj jer je bio s djecom

Foto: Facebook/N1

NOVINARKA N1 televizije Tina Kosor opisala je situaciju koja se dogodila njenom suprugu dok su s djecom bili na ljetovanju u Malinskoj.

>>ANKETA Trebaju li roditelji s malom djecom ići u restorane?

"Stvarno nisam vjerovala da se ovo može dogodit... Da te netko praktički istjera iz kafića samo zato što si došao s bebom, odnosno bebama...", započela je Tina.

"Naime, jučer moj muž htio sjesti na kavu u Malinskoj na terasu caffe bara s našim blizancima. Konobar ga napao kad je pomaknuo stolicu na čije mjesto je htio staviti kolica. Na njegovo izričito pitanje što vam znači takvo postupanje, zar djeca u kolicima nisu dobrodošla u kafić rečeno mu je da djeca nisu dobrodošla te da ne može biti na terasi s kolicima. Napominjem, riječ je o jutarnjim satima i kavi, a ne noćnom izlasku i tulumarenju... Također, bebe su spavale u kolicima, znači nisu nikog smetale", opisala je.

"Očito je to turizam Malinske i ugostiteljstvo na hrvatski način. Još je to kafić za čiju terasu se doslovno zatvorila ulica...", zaključila je te upitala svoje Facebook prijatelje jesu li imali slična iskustva.

"Ja sam taj famozni konobar"

U komentarima se ubrzo javio čovjek koji tvrdi da je konobar iz priče.

"Poštovanje, ja sam taj famozni konobar koji vam nije dozvolio ulazak na terasu, prva činjenica, svojim kolicima bi spriječili ulaz na našu terasu jer je stol predviđen za dvije osobe, druga činjenica je ta da ulazi vas muž kao razbojnik na našu terasu i miče stolice po svojom želji i stavlja ih na prolaz od kafića, i zadnja činjenica, kako ste mislili da sjednete na stol predviđen za dvije osoba a vas je četvero a prostor je kvadrat i pol..?? U kafiću su djeca apsolutno dobrodošla i ja sam mladi čovjek koji to jako poštuje no neću dozvoliti da zbog jednog stola svi ostali gosti na mojoj terasi pate... Hvala i ugodan ostatak dana", napisao je on.

"Vidite kakav ste konobar, umjesto da ste mu pomogli da napravi mjesta, Vi ste ga potjerali i rekli da to nije mjesto za djecu...", odgovorila mu je novinarka.

U komentarima se razvila rasprava u kojoj su neki stali na stranu novinarke, no drugi na stranu konobara i kafića te prenijeli da su na istom mjestu imali potpuno drugačija iskustva.

Što vi mislite?

Pročitajte više