Novo dno Nove TV: Vlahov ugostio Cecu

SAMO na Novoj TV! Jedino je tom frazom moguće opisati dno koje su dotaknuli Petar Vlahov i Nova TV kad su u emisiji "Drugo lice" ugostili udovicu ratnog zločinca Arkana, Cecu Ražnjatović.

Autor i voditelj emisije "Drugo lice" Petar Vlahov smislio je "briljantan" način za povećanje gledanosti svoje emisije, pa je tako otputovao u Beograd, gdje je razgovarao s turbo folk pjevačicom i udovicom ratnog zločinca Arkana.

Priopćenje Nove TV puno samohvale govori o "prvom Cecinom predstavljanju hrvatskoj javnosti". Ta bi se javnost valjda trebala pokloniti do poda metro-Vlahovu što nas je počastio intervjuom s prvom predstavnicom najgoreg glazbenog šunda s ovih prostora, ujedno i udovicom čovjeka koji je prije manje od 15 godina sa svojom bandom klao, krao i ubijao po Hrvatskoj.

Ni činjenica da je Nova TV komercijalna televizija kao ni činjenica da je Ceca popularna u najprimitivnijim društvenim krugovima u Hrvatskoj ne može biti opravdanje za "predstavljanje hrvatskoj javnosti" žene koja se ne srami živjeti u vili koju je njezin pokojni mužić kupio novcem opljačkanim u ratnim pohodima po našoj domovini.

U telefonskom razgovoru s Vlahovom, koji nam se odmah pohvalio kako je sudionik Domovinskog rata i nosioc Spomenica akcija "Oluja" i "Bljesak", te kako će svoje osobno mišljenje o Ceci zadržati za sebe, kazao nam je kako je intervju napravljen isključivo zbog gledanosti.

"Očekujem buru negativnih reakcija, očekujem da će ju gledati oni koji ju vole i koji ju ne vole, jer ona je sama po sebi kontroverzna. Ja radim na komercijalnoj televiziji i moj jedini interes je velika gledanost. Tko ne želi gledati Cecu na televiziji, može gledati druga dva TV programa." – kazao nam je Vlahov.

Od voditelja i autora emisije "Drugo lice" doznajemo kako je Ceca u emisiji rekla da se ne srami svog supruga, da je on za nju i njezin narod "veliki srpski komandant".

Na naše pitanje ne smatra li da intervju s udovicom ratnog zločinca, koja se otvoreno ponosi (ne)djelima svog supruga, pokazuje nedostatak senzibiliteta za stradanja u Domovinskom ratu, Vlahov nam je odgovorio: "Neki će to sigurno tako protumačiti."

Emisija "Drugo lice" s Cecom bit će emitirana u četvrtak, pa ako vas zanima što vam pametnog mogu reći Vlahov i Ceca, znajte da to možete saznati "Samo na Novoj TV".

Neven Barković

Pročitajte više