O spašavanju Agrokora: "Jebo ja mater vama ´spasiocima radnih mjesta´ iz Vlade"

Foto: Facebook

LEX TODORIĆ je pokrenut, a što će biti dalje s Agrokorom samo nebo zna. No, ono što se zna je da o Vladinom spašavanju posrnulog koncerna malotko ima dobro mišljenje. Bloger Krule opisao je zašto misli da Agrokor ne treba spašavati, a njegov status postao je hit te ga prenosimo u cijelosti. 

"Brojim bauštelske firme u kojima sam radio... prva... druga... treća... četvrta... peta... šesta.

Prva - propala

Druga - propala

Treća - još živa

Četvrta - propala (u njoj sam radio na crnjaka, radnici znali zvati da im je kombi crko jer su ostali bez goriva, preskaka sam ogradu kad bi inspekcija dolazila, daleko najjače životno bauštelsko iskustvo)

Peta - još živa

Šesta - radim

Od 6 firmi, 3 su propale. Svaka ta propala firma je imala djelatnike, moje kolege, koji imaju svoje obitelji... to su bili (jesu) vrijedni i radišni ljudi... i za svakog tog mog kolegu... boli koga kurac iz Vlade, naše Republike Hrvatske, što je s njima. Danas se Agrokor spašava jer, kako vele ovi iz Vlade, bitno je spasiti radna mjesta. E pa jebo ja Krule, vama iz Vlade, spasiocima radnih mjesta, mater u pičku rosnu!!! Vi iz MUP-a znate gdje sam... ako me zbog ovog vrijeđanja Vlade čekaju sankcije, da još jednom ponovim da im svima jebem mamare po sred pičke! Aj sad... hapsi! Amen", napisao je te dobio više od 7 tisuća lajkova.

Osvrnuo se Krule i na "spasitelja" Alvareza trećeg i njegovu glazbenu karijeru:

"Ispit iz matematike na 4. godini prirodoslovno-matematičkog fakulteta u Zagrebu.

'Prvi čovjek Agrokora, Todorić, je otišao da bi došao Alvarez treći, koji je drugi po redu prvi čovjek Agrokora. Ako drugom po redu, prvom čovjeku Agrokora, Alvarezu trećem, posao ne krene od ruke, tko bi mogao biti treći prvi čovjek Agrokora?'

Predstojnik katedre za matematiku, prof. dr. Mile Kalkulator XIII

p.s. vele kako je Alvarez III neki glazbenik... ima svoje spotove navodno. Nebudi lud, odem na jutjubaru... stvarno ima spot... koji ima 9 000 pregleda... onda moš mislit kakvu glazbu dela. Josip Katalenić ga šije za 2 000 pregleda."

Pročitajte više