Obitelj pozvala hvatača zmija, ni on nije mogao vjerovati što je pronašao

Foto: Facebook

U SCENI koju su mnogi opisali kao prizor iz horora hvatači zmija u jednom australskom domu pronašli su više od 50 zmijskih koža, no ni jednog gmaza.

Hvatač zmija Reid Newell iz obrta za hvatanje i premještanje gmazova Snake Catchers Brisbane & Gold Coast prošli tjedan pozvan je u dom u Currumbinu, gdje je pronašao "otprilike 57 zmijskih koža".

Na fotografiji koja je izazvala brojne reakcije na društvenim mrežama vidi se samo dio zmijskih koža koje je pronašao, rekao je. Dodao je kako ne može procijeniti koliko zmija je u pitanju, ali i istaknuo kako se barem nekoliko vrsta zmija "presvlačilo" tamo.

Da stvari budu gore, Newell nije pronašao ni jednu zmiju na imanju. "Znam da su čistili potkrovlje dan prije pa je vjerojatno buka otjerala zmije prije nego što sam došao", kazao je. "Nikad nisam vidio nešto takvo", rekao je te dodao kako je dosad pronašao najviše četiri do pet koža.

 

 

Kazao je i kako su vlasnici dobro primili vijest, iako ih je i šokirala. Vlasnici kuće tek su se nedavno preselili na imanje, na kojem su prethodni vlasnici imali perad, što je vjerojatno i privuklo zmije. "Perad privlači miševe, a oni zmije", objasnio je Newell.

 

 

Zgroženi korisnici društvenih mreža pisali su kako bi se "sigurno odmah evakuirali", dok su se drugi šalili kako ima dovoljno kože za pristojnu torbicu ili cipele.

Pročitajte više