Objavljen prvi trailer novog Ramba, očekuje nas puno akcije

Screenshot: YouTube

LEGENDARNI John Rambo se vraća na velika platna - krajem rujna premijeru će imati "Rambo Last Blood", peti nastavak akcijske sage i posljednji u kojem će glavnu ulogu imati Sylvester Stallone. Napokon je objavljen prvi trailer, a fanovi su oduševljeni jer akcije u novom nastavku ima napretek.

Radnja filma odvija se u SAD-u i Meksiku, a Rambo živi na ranču u Arizoni i boluje od PTSP-a. "Rambo se mora suočiti s prošlošću i otkriti svoje nevjerojatne borbene vještine kako bi se osvetio u posljednjoj misiji. To označava posljednje poglavlje legendarne sage", stoji u opisu filma.

Stallone ima 73 godine i priznaje da je zbog svoje dobi morao smanjiti broj akcijskih scena u kojima sudjeluje. "Srce je voljno, ali tijelo mi poručuje - ostani doma. Poput onih boraca koje zgaze na posljednjem meču. Prepusti to nekom drugome", našalio se glumac u intervjuu za Variety.

Sa svojih 10,5 milijuna pratitelja nedavno je podijelio fotografiju iz montaže novog filma o Rambu. "Posljednji dan u montaži... Glumci možda dobiju svu slavu, ali potrebne su stotine predanih radnika iza kulisa da bi film uspio! Hvala vam svima", napisao je na Instagramu.

Pročitajte više