Objavljen uzrok smrti Bobbie Jean Carter (41), sestre Nicka i Aarona Cartera

Foto: Profimedia

OBJAVLJEN je uzrok smrti Bobbie Jean Carter (41), sestre Nicka i Aarona Cartera.

Kako doznaje TMZ, Bobbie je umrla od kobnog predoziranja drogom. Službeni je uzrok smrti, prema medicinskom istražitelju okruga Hillsborough na Floridi, trovanje kombiniranim učincima fentanila i metamfetamina. Smrt je označena kao slučajna.

Umrla dva dana prije Božića

Bobbie Jean umrla je dva dana prije Božića prošle godine. Cimerica je bila u kontaktu s njom tog jutra u 6:30. No, već oko 7 ujutro pronašla ju je na podu kupaonice i pozvala hitnu. Doktori su pokušali spasiti Bobbie, no intervencija nije bila uspješna te je prevezena u bolnicu. Tamo je preminula u 8 sati ujutro.

"U šoku sam. Trebat će mi vremena da shvatim užasnu stvarnost. Dat ću potpuniju izjavu kad budem mogla racionalnije razmišljati", rekla je  njezina majka Jane Carter nakon smrti.

Borila se s ovisnosti

Bobbie Jean je šminkala i osmišljavala stajlinge svog brata Aarona Cartera tijekom njegovih turneja 2000-ih. Također se pojavila u obiteljskom reality showu House od Carters. Godinama kasnije živjela je podalje od očiju javnosti.

Imala je problem s ovisnostima, baš kao i njezina sestra Leslie, koja je preminula od predoziranja 2012., te brat Aaron, koji se utopio u kadi 2022. Nick još ima sestru Angelu, također pjevačicu.

Pročitajte više