Objavljena neprikazana scena iz Brüne s La Toyom Jackson

SCENA s La Toyom Jackson koja je bila izbačena iz filma Brüno zbog poštovanja prema preminulom Michaelu Jacksonu, sada je objavljena je kao dodatak DVD i Blu Ray izdanju.

Universal Pictures odlučio je izrezati scenu s La Toyom iz filma zbog "suosjećanja s obitelji Jackson", jer je nešto prije dolaska filma u kina, umro kralj popa. Kontroverzna scena prikazuje austrijskog stilista Brünu kako pokušava Paulu Abdul natjerati da jede s golog čovjeka na što američka pjevačica pobjegne iz prostorije. Nakon toga Brüno pokušava isto s La Toyom Jackson na što ona pristane dok joj u jednom trenutku stilist ne uzme mobitel, nađe Michaelov broj mobitela i pročita ga na glas svojoj asistentici. La Toya se na to uzruja i odveze se kući, a Brüno za njom viče: "La Toya vrati se. Možeš li mi barem nabaviti Jermainea?".

Odluka o izbacivanju sporne scene pokazala se dobrim potezom, jer bi njeno prikazivanje tako brzo nakon Michaelove smrti bilo u najmanju ruku neukusno. "Scena se temeljila na Milgramovom eksperimentu koji je osmišljen da bi se objasnilo kako su nacisti uspijevali natjerati ljude da rade nešto protiv svojih načela", objasnio je Brüno spornu scenu. No, mnogi se pitaju nije li prerano za njeno objavljivanje? Neki očito misle tako, jer je scena bila objavljena na Youtubeu i ubrzo je skinuta sa stranice.

Pročitajte više