Objavljena snimka: Sin Stevea Irwina u panici bježao pred golemim krokodilom

Screenshot: Instagram

NA DRUŠTVENIM mrežama objavljena je zastrašujuća snimka na kojoj golemi krokodil lovi Roberta Irwina, sina Lovca na krokodile Stevea Irwina. Tek punoljetni Robert spasio je svoj život bijegom, a timariteljima u australskom zoološkom vrtu viknuo je da bježe kad je krokodil Casper krenuo prema njima.

Video je nastao kad je Robert odlučio provjeriti je li Casper smiren u svojoj novoj nastambi u zoološkom vrtu u Queenslandu, a 3.7 metara duga i 350 kilograma teška zvijer ignorirala je hranu koju joj je ponudio te pojurila prema njemu.

"Bježite, bježite, bježite", vikao je Robert dok je bježao pred Casperom.

Snimka iz ptičje perspektive pokazuje da se našao prilično blizu krokodilovim raljama. Cijela snimka bit će objavljena na kraju sezone američkog showa Crikey! It's the Irwins.

Casper je leucističan krokodil, što znači da ima značajno smanjen tamni pigment kože te je svjetlije boje u usporedbi s drugim pripadnicima svoje vrste. Kako su pojasnili iz australskog zoološkog vrta, to znači da bi ga u divljini ubili. S druge strane, Caspera opisuju kao jednog od najagresivnijih krokodila s kojima su radili. U zoološkom vrtu smješten u istu nastambu sa ženkom Wendy, koja ima isti problem kao i on.

Robertov otac Steve poginuo je 2006. godine tijekom snimanja dokumentarca na australskom Velikom koraljnom grebenu, nakon što ga je u prsa ubola raža. Imao je 44 godine.

Pročitajte više