Objavljene prve fotke s Ramosove svadbe, Vanja Modrić i Izabel Kovačić blistale

Foto: Guliver Image/Getty Images

SLAVNI nogometaš Sergio Ramos danas se ženi svojom dugogodišnjom djevojkom Pilar Rubio. Vjenčanje se održava u glasovitoj katedrali u Sevilli dok će goste na ovoj "svadbi desetljeća", kako je nazivaju Španjolci, zabavljati velikani hard rocka AC/DC za koje je nogometaš iskeširao čak milijun eura. 

Na svadbu je pozvano čak 500 gostiju, a među brojnim uzvanicima našli su se i naši Luka Modrić i Mateo Kovačić sa suprugama. 

Lijepa Izabel Kovačić je zablistala poput princeze odjenuvši svijetloplavu lepršavu haljinu golih ramena ukrašenu volanima, a Vanja je izabrala jednostavnu Diorovu haljinu neupadljivog uzorka u tonovima sive, a vitki struk je istaknula remenom.

Mateo i Luka su se pojavili odjeveni u slična plava odijela s kravatama. 

Među brojnim ljepoticama, naravno, posebno se isticala mladenka, Pilar Rubio koja je zanosnu figuru istaknula dugom vjenčanicom koja joj je prianjala uz tijelo, a pokazala je i dekolte.

Dugi veo joj se vukao po zemlji, a sve je upotpunila velikim dijamantnim naušnicama dok joj je frizura bila podignuta u punđu s nekoliko pletenica koje su joj visjele po ramenima. U ruci je nosila buket crnog cvijeća. Mladoženja je došao u tamnom odijelu decentnog uzorka. 

Na vjenčanju su se pojavili nogometaš Joaquin Sanchez sa suprugom Susan Sabol, David i Victoria Beckham, bivši crnogorski nogometaš Peđa Mijatović sa suprugom Anitom Miličević, Shakira i Pique te brojni drugi. 

Kako piše Daily Mail, proslava će se održati na Ramosovom imanju u Sevilli, a moći će ući samo osobe koje će imati privremenu tetovažu jednoroga i to nakon što na ulazu predaju mobitele i sve uređaje za snimanje. 

Ramos i Pilar u dugogodišnjoj su vezi i zajedno imaju troje djece. 

"Za nas je ovo poseban trenutak s obzirom na to da smo tako dugo zajedno i imamo divnu obitelj s troje malenih koji nam ispunjavaju život. Sad smo osjetili da je pravi trenutak, jer dok su oni bili mlađi nisu mogli razumjeti što se događa", izjavio je ranije Ramos. 

Pročitajte više