Objavljeno tko je novi Blade, ljudi misle da će nadmašiti Wesleyja Snipesa

Foto: Instagram

MARVEL je najavio da će oskarovac Mahershala Ali glumiti u rebootu serijala o "Bladeu", a reakcije na društvenim mrežama ne prestaju se slijevati.

>>Marvel na Comic-Conu najavio 10 novih filmova<<

Ali je u subotu izašao na pozornicu Comic-Cona u San Diegu, stavio "Blade" baseball kapu na glavu te publiku bacio u delirij.

45-godišnji glumac u svojoj kolekciji ima dva zlatna kipića, za sporednu ulogu u filmu "Zelena knjiga: Vodič za život", koji je osvojio Oscara i za najbolji film, te također za najbolju sporednu ulogu u "Mjesečini" (Moonlight), filmu koji je osvojio zlatni kipić za najbolji film 2016.

Embed from Getty Images

Osim toga, u glavnoj ulozi našao se u trećoj sezoni "True Detectivea", a uloge je upisao i u seriji "Luke Cage", suradnji Netflixa i Marvela. 

Prije njega Wesley Snipes je utjelovio Bladea, lika iz Marvelovog univerzuma s nadljudskom snagom i osjetilima koji lovi vampire, i to u tri nastavka od kojih je posljednji izašao 2004. i nije dobio pretjerano dobre kritike.

Marvel još nije najavio datum objavljivanja novog "Bladea" u kojem glumi Ali, no to nije spriječilo ekipu na Twitteru da uživaju u toj vijesti. "Savršeni izbor. Toliko sam uzbuđena, jedva čekam", samo je jedna od reakcija.

Pročitajte više