Obožavate jednoroge? Onda će vas oduševiti ovaj bajkoviti stan

Foto: Press

DAN jednoroga 9. travnja 2019. troje sretnih gostiju naći moći će provesti u apartmanu u kojem je sve u znaku tih najpopularnijih mitskih bića.

Kuća jednoroga smještena je u središtu Milana i dostupna je tijekom gradskog Tjedna dizajna. Sve od poda do stropa, uključujući posteljinu, namještaj i fasadu zgrade, prekriveno je čarobnim rogovima, zvijezdama, mekanim oblacima i blistavim dugama.

Mitološko biće s jednim rogom koje unosi boje i čaroliju u naše živote već je godinama veoma popularno. Ludilo za jednorozima fenomen je svjetskih razmjera koji dominira internetom - povezuje se s više od 9 milijuna objava samo na Instagramu (uz hashtag #unicorn).

Kako bi im boravak u Kući jednoroga bio još čudesniji,  goste će dočekati paket pun sitnica s motivima jednoroga te slastičarski tečaj na kojem će, predvođeni poznatom dizajnericom torti Eleonorom di Simione (Nana&Nana cakes), naučiti više o osmišljavanju torti sa spomenutim motivima. Nakon spavanja u personaliziranoj spavaćoj sobi uz posteljinu, ogrtače, pidžame i papuče s motivima jednoroga, gosti će uživati u ukusnom doručku u istom stilu.

Kuća jednoroga bit će dostupna na Booking.com-u za rezervacije samo tri noćenja, 23. ožujka u 10 sati prema srednjoeuropskom vremenu moći će se rezervirati jedno noćenje za 10. travnja. U isto će vrijeme 28. ožujka biti moguće rezervirati jedno noćenje 11. travnja, a 1. travnja moći će se rezervirati noćenje 12. travnja. Cijena noćenja je 70 €, a apartman se nalazi na adresi Via Santa Cecilia 4 u Milanu.

Pročitajte više