Obožavateljice se čupale za autograme HTZ-ovaca

HTZ-ovci i dalje žare i pale Hrvatskom, u to nema sumnje. Tako su u sklopu svoje ljetne turneje ovih dana stigli u Split, gdje su jutros na popularnim bačvicama dijelili autograme hordi obožavatelja većinom ženskog spola. Pa čak i da današnja temperatura zraka sama po sebi nije bila dovoljno visoka, Bojan Jambrošić, Zoran Mišić i odnedavno slobodni Matej Miličić atmosferu na Bačvicama zakuhali su do usijanja samom svojom pojavom. Dijelili su se autogrami, fotografiralo se s obožavateljicama, a naše novopečene zvijezde svoj su kraljevski tretman prihvatile kao da su rođene s njim, i cijeli posao odradile hladnokrvno i poput pravih profesionalaca.

I iako je show "Hrvatska traži zvijezdu" završio prije nekoliko tjedana, mlade glazbene nade i dalje su u centru pozornosti medija. Finalisti, svi odreda, potpisali su, kako bi to Fox i Blaćica rekli, ugovor s vragom, odnosno Dallas Recordsom, a kada će svoje glasovne mogućnosti krenuti dokazivati i u studiju, samo je pitanje trenutka.

I lijepo je svjedočiti pomami kakvu Hrvatska za reality zvijezdama nije imala još od probijača leda tog televizijskog formata u nas, Story Super Nova showa koji se nekoć vrtio u eteru Nove TV i koji je iznjedrio neke od poznatih faca koje danas na malim ekranima pratimo gotovo svakodnevno. U moru formata koji pozivaju na voajerizam, gađenje, i niske strasti, i u moru formata koji nas bombardiraju političkim provokacijama na svakodnevnoj bazi, lijepo je vidjeti mlada, friška, nasmiješena, talentirana lica.

Pročitajte više