OD SADA I U HRVATSKOJ – Dyson Airwrap

Foto: Press

UREĐAJ za oblikovanje i sušenje kose. Kovrča. Radi valove. Zaglađuje. Suši. Bez oštećenja kose. Bez ekstremne topline.

Jedan uređaj, toliko mogućnosti….

Dyson je predstavio svoj drugi komad beauty tehnologije: Dyson Airwrap™ uređaj za oblikovanje kose. Za razliku od većine uređaja koji koriste ekstremnu toplinu za oblikovanje kose Dyson Airwrap™ koristi samo protok zraka koji vam omogućava da sami, kod kuće, postignete izgled kao iz frizerskog salona – voluminozne kovrče, prirodni valovi i glatka završna obrada.

Od mokrog do suhog oblikovanja kose

Često, oblikovanje kose znači i sušenje prije oblikovanja. To oduzima vrijeme i stvara dodatni, nepotrebni posao. Za razliku od ostalih uređaja koji rade na principu visokih temperatura Dyson Airwrap™ oblikuje kosu od mokre do suhe.
Nakon odabira željenog nastavka, ovisno o izgledu koji želite postići, kombinacija snažnog protoka zraka i kontrole topline omogućavaju vam da sigurno, brzo i jednostavno napravite željeni styling – a ujedno štedite vrijeme i nema zapetljavanja kose.

Testiranje i istraživanje

Dysonov tim inženjera i znanstvenika za kosu ulažu veliki trud kako bi razumjeli kosu od korijena do vrha. Nakon izgradnje najmodernijih laboratorija tim je potrošio više od 6 godina na testiranje i istraživanje različitih tipova kose i navika oblikovanja kose u cijelom svijetu.
Uz istraživanje i testiranje kose, istražili su i trenutne tehnologije oblikovanja kose i identificirali ono što oni smatraju problemom kod te ponude; zapetljana kosa. visoke temperature, glomazni uređaji ili imaju slabi i nekontrolirani protok zraka, neki oduzimaju strpljenje i vrijeme, neki trebaju puno vještine da bi se postigao željeni izgled, a Dyson Airwrap™ lakoćom rješava te probleme stvaranjem voluminoznih kovrči, valova ili zaglađivanjem kose.

Što pokreće Dyson Airwrap?

Dysonov tim za aerodinamiku napravio je način za oblikovanje kose koristeći samo zrak u kombinaciji s toplinom. Rezultat, bilo da se odlučite za kovrčanje, valove, zaglađivanje ili sušenje kose, stvara prirodan izgled s glatkim završetkom što pomaže u sprječavanju oštećenja nastalih ekstremnom toplinom.

Što sadrži kutija s Dyson Airwrap™ Complete uređajem

Dyson Airwrap dolazi s nastavcima za različite tipove kose i različite stilove. Trenutno je u Hrvatskoj dostupan model Complete koji dolazi u prekrasnoj kožnoj kutiji, a sadrži sljedeće nastavke:

Sušilo (prije stiliziranja): Priprema kosu za stiliziranje pomoću brzog i raspršenog protoka zraka. Napravljen za sve tipove kose. Dizajniran da postigne idealnu razine vlage kose prije korištenja četki ili nastavaka za kovrčanje.
Mekana četka za zaglađivanje: Za dodavanje volumena tankoj, lepršavoj kosi dok stvara glatki završni sjaj. Zupci s plastičnim okruglim nastavcima na vrhu omogućavaju pojačanu napetost kako bi kosa bila usklađena s četkom.
Airwrap™cijev od 40mm: Za opuštene kovrče ili valove, za gustu kosu.
Airwrap™cijev od 30mm:  Za voluminozne kovrče ili valove, za većinu tipova kose.
Čvrsta četka za zaglađivanje: Za ravnu kosu bez dlačica koje strše. Čvrsti ravni zupci za smanjenje elektriciteta i zapetljanja.
Okrugla četka za volumen: Za volumen i oblik. Idealna za tanju i ravniju kosu.

Dostupnost

Ovlašteni distributer: Tehno mag d.o.o, Slavonska avenija 53, Zagreb

Pročitajte više