Od srčanog udara preminula slavna glumica i prva starleta Beverly Hillsa

Foto: Guliver Image/Getty Images

ZSA ZSA GABOR preminula je nemalo prije svog stotog rođendana. Mađarska ljepotica koju su nazivali pretečom Kim Kardashian prema pisanju TMZ-a preminula je u nedjelju nakon što je doživjela srčani udar.

Prevezena je u bolnicu gdje su liječnici samo mogli konstatirati njenu smrt.

Njen suprug princ Frederic Von Anhalt posljednjih je godina održavao rođendanske zabave za nju, no ona je bila toliko bolesna da gosti nisu smjeli ni ući u njenu sobu.

Zsa Zsa i njena sestra Eva godinama su bile glavne starlete Beverly Hillsa, a poveznica s današnjim starleta je i činjenica da je Zsa Zsa bila udana za Conrada Hiltona, djeda danas poznatije Paris Hilton. S njim je imala kćer koja je preminula prošle godine u 67. godini.

Ljudi su često govorili da su Zsa Zsa i njena sestra poznate iako nisu ništa u životu napravile, ali danas to više i ne zvuči toliko ludo. 

Zsa Zsa je rođena 6. veljače 1917. godine, 1936. postala je Miss Mađarske, a pet godina kasnije kao mađarska Židovka emigrirala je u Sjedinjene Države gdje je isprva zbog svog engleskog šarma bila veoma tražena. Udavala se čak devet puta.

"Volim muškarce i muškarci vole mene. Ali ja voli muževne muškarce, one koji znaju kako se ponašati prema dami", rekla je jednom.

Ipak puno je poznatija njena izjava: "Ja sam odlična domaćica. Svaki put se riješim muža i zadržim kuću".

Pročitajte više