Od strankinje doznala da je dečko vara pa mu se odlučila osvetiti

Foto: Twitter

NAVODNI preljubnik uhvaćen je u varanju nakon što ga je cimerica žene s kojom je spavao prepoznala na Instagramu - i obznanila to njegovoj djevojci.

Jess Meakin iz engleskog Doncastera bila je bijesna kad je čula da njezin dečko spava okolo s drugim curama - pa ga je odlučila posramiti na Twitteru. No njezina objava dobila je puno više pažnje nego što je očekivala pa je u međuvremenu zaključala profil.

Jess je dobila poruku od nepoznate žene u kojoj ju je ova obavijestila kako je prepoznala njezinog dečka, koji njezinoj cimerici nikad nije rekao da ima curu, ali je s njom spavao. "Osjeća se loše i pitala me mogu li ti ja javiti jer zaslužuješ znati", napisala joj je dodavši da mrzi što joj to tako javlja jer se ne znaju.

Ljutita Jess tada je objavila fotografiju svog bivšeg - dodavši da je to drugi put da ju je prevario u posljednjih 12 mjeseci. "Prevarena dva puta u godinu dana, koji kurac sam napravila krivo?" napisala je i dobila tisuće lajkova i stotine poruke podrške, da bi na kraju zaključala profil.

Pročitajte više