Odbio ulogu Enza Ferrarija jer se ne može dovoljno brzo udebljati

Screenshot: Youtube

I DOK mnogi muku muče kako skinuti višak kilograma, kod Christiana Balea je obrnuto. Slavnom glumcu nisu strane ekstremne transformacije tijela kada se radi o uživljavanju u filmske uloge koje tumači. Ipak, glumac je odbio naslovnu ulogu u biografiji "Enzo Ferrari" zbog toga što ne može dobiti dovoljno tjelesne mase do početka snimanja.

Bale je naveo u službenom priopćenju da ne smatra da je nemoguće dobiti potrebne kilograme, ali da se boji za svoje zdravlje ako to učini, prenosi Mashable.

Taj se razlog poznavateljima Baleova opusa može u najmanju ruku učiniti neobičnim. Glumac je prošao kroz nekoliko naglih gubljenja i "nabijanja" kilograma za svoje uloge. Najdramatičnije je bilo mršavljenje za film "Nestajanje" tijekom kojega je izgubio više od 30 kilograma, a zatim je unutar 6 mjeseci vratio sve izgubljeno i dodao još 20-ak kilograma mišića za ulogu Batmana.

Također je impresivno debljanje za ulogu u "Američkim varalicama" za koju je okružio svoj struk s još 20-ak kilograma sala.

Čini se da su takve promjene tjelesne težine Baleu jednostavno dosadile, a možda se zaista počeo brinuti o svom zdravlju. Kako bilo, redatelj Michaell Mann odmah je počeo tražiti drugog glumca za ulogu legendarnog proizvođača automobila.

Pročitajte više