Odlazak najljepše skijašice: Fotkala se gola, kopirala Sharon Stone...

Foto: Guliver Image/Cover Images/YouTube

LINDSEY VONN otišla je sa stilom. U posljednjoj utrci karijere najtrofejnija skijašica u povijesti Svjetskoga kupa osvojila je broncu u spustu na Svjetskom prvenstvu u Areu.

Rođena je u Minnesoti 1984. godine, a sa skijaškim natjecanjima krenula je sa samo sedam godina. S 14 postala je prva Amerikanka koja je osvojila talijanski trofej Topolino, a kraj njene karijere obilježila je brončana medalja na Zimskim olimpijskim igrama u Pjongčangu 2018. godine. 

Osim toga, Lindsay s 82 pobjede drži rekord u broju pobjeda u svjetskom skijaškom kupu te u broju kristalnih globusa, koji ima 20.

Pažnju onih koji nisu zaluđeni skijanjem privukla je svojim izgledom. Redovito su je svrstavali među 100 najljepših žena svijeta, na crvenim tepisima privlačila je pažnju smionim kombinacijama, a osvanula je i u magazinu o kojem svaka ljepotica sanja - Sports Illustratedu.

Prije devet godina pažnju javnosti privukla je naslovnica koju je snimila za ESPN, a na kojoj je rekreirala lik Sharon Stone u Sirovim strastima. Odjevena u kratku i usku bijelu haljinu prekrižila je noge, a muškarci su poludjeli.

"Volim Sirove strasti. Pomalo se osjećam kao Sharon ovako našminkana, u bijeloj haljini i s ovom frizurom", rekla je tada.

I njen ljubavni život bio je zanimljiv medijima. Svoje djevojačko prezime Kildow zamijenila je udajom za skijaškog olimpijca Thomasa Vonna, od nje starijeg devet godina. Brak nije opstao, no Lindsay je zadržala njegovo prezime. Prije sedam godina pažnju tabloida privukla je njena veza s preljubnikom Tigerom Woodsom. Tri godine su javno ljubovali, a onda je i ta veza pukla. Službeno zbog obveza, neslužbeno zbog njegovog seksualnog nagona.

Pročitajte više