Odlazite na studij u Zagreb? Pronašli smo najjeftinije stanove za najam

Foto: Index Oglasi

STUDENTI, nemojte čekati posljednji trenutak za unajmiti stan u Zagrebu! U rujnu cijena stanova u pravilu poraste, a svi najbolji stanovi već budu rezervirani. Upravo iz tog razloga je sada pravo vrijeme za pronaći dobar i povoljan stan u kojem ćete provesti narednu akademsku godinu.

Pretražili smo ponudu Index Oglasa i provjerili može li se unajmiti lijep i kvalitetan mali stan u Zagrebu koji nije potrebno plaćati više od tri tisuće kuna mjesečno. Na našem oglasniku se u kategoriji najma stanova nalazi preko devet tisuća oglasa, a samo u Zagrebu ih se iznajmljuje preko dvije i pol tisuće. 

Ovo je 5 najboljih malih stanova u Zagrebu koje možete unajmiti za manje od 3 tisuće kuna mjesečno:

Trešnjevka, 33 m2

Ovaj moderan i uređen stan od 33 metra kvadratna nalazi se na Trešnjevci, na odličnoj lokaciji. Autobus i tramvaj su udaljeni nekoliko minuta hoda. U stanu se nalaze klima, perilica rublja, TV, mikrovalna te potpuno opremljena kuhinja sa svim priborom, a na raspolaganju vam je i parkirno mjesto. Mjesečna najamnina iznosi 2.750 kuna.

Centar, 24 m2

Želite li stan u centru koji je blizu apsolutno svih bitnih sadržaja onda definitivno trebate pogledati ovaj oglas. Prekrasna garsonjera površine 24 m2 smještena je u visokom prizemlju stambene zgrade, a sastoji se od ulaznog hodnika, dnevno/spavaće sobe te kupaonice s toaletom. Stan se iznajmljuje za 370 eura, a polog je u visini jedne mjesečne najamnine.

Peščenica - Žitnjak, 40 m2

Ovaj dvosoban stan od 40 kvadrata nalazi se u blizini sveučilišnog kampusa Borongaj i City Centra one East, a autobusno stajalište udaljeno je tek 30 metara. Stan je potpuno namješten, režije su niske, a prednost imaju nepušači. Slobodan je od 1. rujna, a iznajmljuje se za 300 eura mjesečno.

Trešnjevka, 26 m2

 

Ovaj novouređen jednosobni stan nalazi se na Trešnjevci i iznajmljuje se na duži period. Velik je 26 četvornih metara, u blizini je javnog prijevoza i ima besplatni internet. Grijanje je plinsko centralno, stan ima i klima uređaj, a režije su 300 kuna fiksno cijelu godinu. Iznajmljuje se za dvije tisuće kuna mjesečno.

Trešnjevka, 40 m2 

Vlasnik ovaj stan na Trešnjevci iznajmljuje dvjema studenticama ili dvojici studenata, a mjesečna najamnina iznosi dvije tisuće kuna. Velik je 40 metara kvadratnih, a sastoji se od dvije sobe s čajnom kuhinjom, odvojene kupaonice s tušom i WC-om te posebnog WC-a. U blizini su tramvaj i autobus, ali i škola, fakultet te studentski centar. 

Pročitajte više