Odlično raspoložena Anica Kovač s Robertom i Nikom Kovačem gledala utakmicu

NAJTROFEJNIJA domaća misica Anica Kovač sa suprugom Robertom Kovačem sjedila je u publici na stadionu Red Bull Arena u Salzburgu i gledala utakmicu 3. pretkola Lige prvaka, između austrijskog prvaka Red Bull Salzburga i zagrebačkog Dinama.

Odlično raspoložena, Anica je fotografu čim ga je ugledala dignula dva prsta u zrak i nasmijala se od uha do uha. Unatoč ozlijedi gležnja, odličnog raspoloženja je bio i Robert Kovač te njegov brat Niko, s kojima je Anica gledala i komentirala utakmicu. Niko se prije nekoliko tjedana u dresu Red Bull Salzburga oprostio od karijere i postao trenerom RB Salzburga u drugoj ligi.

"Ne želimo biti u javnosti"

A da su se definitivno vratili u Hrvatsku i tu odlučili nadalje živjeti, potvrđuje raskošna vila koju grade na atraktivnoj zagrebačkoj lokaciji, u Babonićevoj ulici na Šalati. "Ne želimo značajnije mijenjati način života na koji smo navikli. Planiramo većinu slobodnog vremena provoditi kod kuće, s našom djecom. S njima uvijek imamo puno posla. Ne želimo biti u javnosti", po dolasku u Zagreb je rekao Robert Kovač.

Pročitajte više