Odvjetnik za razvode otkriva najčešće greške koje parovi rade

Foto: Instagram

ELLIOT POLLAND odvjetnik je iz New Yorka specijaliziran za rastave brakove sa skoro 50 godina iskustva, a za Insider je otkrio najčešće greške koje parovi rade. Ovo su njegovi savjeti za dug i uspješan brak.

1. Pronađite nekog s kim imate puno toga zajedničko

Ovo je savjet koji ste sigurno mnogo puta čuli, ali s razlogom. "Iako se različitosti privlače, poanta je u tome da što više zajedničkog imate s partnerom to će vam biti lakše održavati vezu jer su manje šanse da ćete se svađati i raspravljati", rekao je Polland i dodao kako ovo osobito vrijedi za pripadnike različitih vjerskih skupina ili različitih političkih uvjerenja.

"Slična kulturna pozadina i vrijednosti daju vam snažan temelj za razvoj i održavanje vašeg braka", kaže Polland.

2. Održavajte nježnost i fizički kontakt

"Male stvari su te koje se broje. Naravno da je seks jako bitan, ali i samo maženje i grljenje može održati snažnu povezanost između partnera koja je jako bitna", rekao je Polland.

3. Vodite računa o svojim financijama

"Banke i druge financijske institucije ne zadržavaju podatke starije od šest godina. Ako netko tvrdi kako je stupio u brak s toliko i toliko novaca i na temelju toga u slučaju razvoda tvrdi kako je to njihova imovina, teško će to dokazati ako nemaju te podatke na papiru", upozorio je Pollad i dodao kako biste trebali skenirati i čuvati sve bitne dokumente.

4. Postavite granice prema članovima obitelji

Iako nam članovi obitelji i naši najbliži prijatelji mogu uvelike pomoći pri uočavanju stvari kod naših partnera koje mi nerijetko zanemarimo zbog naše zaljubljenosti, vrlo je važno postaviti jasne granice oko uplitanja u nečiji odnos.

"Često sam imao klijente koji su mi govorili kako im je rodbina uništila brak", rekao je Elliot. "Ne postoji određena granica koji bi svi parovi trebali odrediti, već je ona individualna i svaki par bi to trebao za sebe odlučiti. Svaka je situacija drugačija", ističe Polland.

Pročitajte više