Urnebesan oglas tipa koji prodaje auto postao hit: "Zamijeniš jedan dio, ode ih 10"

Foto: Facebook

LJUDI oglašavaju proizvode koje pokušavaju prodati, ili kojih se pokušavaju riješiti, na razne načine, a dokaz za to je i oglas koji je nedavno objavljen u jednoj grupi za prodaju i razmjenu iz BiH. U oglasu, koji je izvrstan primjer antireklame ili nekog obrnutog marketinga, Muris Selimović se pokušava riješiti Forda koji je nazvao ni manje ni više nego "hrpom smeća na točkovima".

Nakon što je naveo da je riječ o benzincu iz 2001., rekao je kako mu je stanje kao i "mudo Marijanovo".

"Zamijeniš jedan dio, ode sljedećih 10 i tako u nedogled. Uglavnom radiš za njega. Meni se više ne da, pa eto, ako ima neka budala da mu je dosadno u životu, neka kupi pa nek se on jebe dalje", započeo je svoju objavu Muris.

"Kontejner na točkovima"

"Sad je trenutno zamijenjeno haman sve što se moglo zamijeniti na njemu i u trenutku dok ovo pišem nema ulaganja po pitanju mehanike. Ujutro je već pod upitnikom. Ako upali, bit će super, ali kroz ostatak dana se očekuju nova ulaganja", napisao je vlasnik Forda.

"Limarija je otprilike k'o kurac, Ford k'o Ford. Nije haman truo nigdje, ali je izgreban sa svih strana, s obzirom da ga svaki drugi dan šutam nogama. Cijena je sramota reći, da kažem da je auto, ovo nije prošlo pored auta. Kontejner na točkovima malo većim, pa ajde", napisao je dodavši kako prima ponude u inbox i kako će Forda dati najboljem ponuđaču.

"Može i zamjena za auto, ako bi slučajno netko ponudio (što znam, možda paše nekome Ford da drži kokoši u njemu, a ima neki auto viška)", zaključio je Mirsad svoj osebujni oglas.

Eto, ako nekome treba Fordov kokošinjac, sad je prava prilika.

Pročitajte više