Oglasila se cura iz hotela: Rooney je pio sedam sati i završio s tri žene

Foto: Instagram

IAKO Wayne Rooney demantira, sasvim je očito da je nogometaš iza sebe imao još jednu pijanu noć u ženskom društvu. Britanskim medijima javila se brineta s kojom je nogometaš uhvaćen u hotelu i kaže da njih dvoje ipak nisu završili u krevetu, piše The Sun. Ali, kaže, Rooney nije bio čedan cijelu večer. Karra Granados upoznala je Rooneyja u klubu gdje je partijao sa suigračima. Tvrdi da nije imala pojma da je on poznati nogometaš te da su se ona i prijateljice naknadno pridružile nogometašima.

"Nakon kluba, otišli smo u apartman njegovog prijatelja koji je imao bazen i jacuzzi. Rooney se skinuo u bokserice, tamnoplave Calvin Klein, i ušao u kadu s tri žene. Baš se jako partijalo, mislim da je pio sedam sati", kaže Karra.

"Žena u klubu nisam ja, ali sam je vidjela. Nije uzimala autogram niti se slikala s njim, nego su se činili jako bliski, a ona je koketirala s njim", dodaje brineta i kaže da su je Rooney i njegov suigrač pozvali u hotel na što je ona pristala. Rooney je, kako kaže, otišao u krevet sam, a ona je završila s njegovim suigračem koji je također oženjen.

"Nisam imala pojma da je oženjen i žao mi je što smo se ljubili, Rooney je cijelu večer bio kavalir", zaključila je.

Pročitajte više