Ogorčeni studenti Operacije Trijumf: Prekidamo ugovore da bi spasili karijeru!

DOK SU producenti glazbenog showa Operacija Trijumf tvrdili da to nije još jedan u nizu propalih projekata, čini se kako baš i nisu bili u pravu. Naime, samo pola godine nakon završetka showa i potpisivanja petogodišnjeg ugovora s produkcijskom kućom Emotion, bivši natjecatelji Akademije odlučili su raskinuti svoje ugovore. Kako piše srpski Press, nekolicina bivših studenata nezadovoljna je dogovorom s producentskom kućom te su zbog toga odlučili raskinuti ugovore kako bi si spasiti karijeru.

Milica nezadovoljna jer su je tjerali da pjeva narodnjake

"Sonja, Danijel i Sajko već su kontaktirali jednog beogradskog odvjetnika jer žele raskinuti ugovore", rekao je nepoznati izvor koji dodaje da je među ogorčenima i Aleksandar Bjelov. "Iako ga je Emotion proslavio, Aleksandar je u Makedoniji gotovo zaboravljen", otkriva izvor.

Osim Sonje Bakić, Danijela Pavlovića, Nikole Sarića i Belova, pobunila se i Milica Majstorović jer su je navodno tjerali da na nastupima pjeva narodnjake, ali i zbog mizerne plaće od koje ne može živjeti. S Milicom su se složili i ostali studenti, jer smatraju da su plaćeni puno manje nego što bi trebali biti, što i ne čudi s obzirom da po nastupu dobivaju tek 50 eura, a početna plaća im je bila 500 eura.


"Razgovarao sam s privatnim odvjetnikom i želim na miran način riješiti pitanje daljnje karijere. Nisam zadovoljan svojim tretmanom i to sam rekao ljudima iz Emotiona. Ne mogu živjeti od medijske pompe i autograma", potvrdio je Nikola Sarić koji je nakon završetka Operacije Trijumf pjevao u OT bendu.

Ana i Danijel odbili voditeljske uloge zbog honorara od samo 50 eura

"Svatko se ima pravo savjetovati s odvjetnicima pa tako i oni. Mi nemamo ništa protiv toga", poručila je za Press Marinela Kvapil, PR menadžerica Emotiona. Bez posla je ostala i naša predstavnica Operacije Trijumf - Ana Bebić. Nakon što su joj ponudili voditeljsku ulogu u emisiji "Leteći start" uz honorar od 50 eura, Ana je ponudu odbila uz obrazloženje da nije došla u Beograd da bi postala voditeljica.

Istu voditeljsku poziciju odbio je i Danijel Pavlović. Iako je u planu bilo da on i Ana budu stalni voditeljski par, kako kaže izvor, čak je i on koji inače uživa u statusu poznate osobe odbio tako nizak honorar. Čini se da se na kraju priče najbolje snašao Igor Cukrov koji je uz Tončija Huljića na ovogodišnjoj Dori izborio mjesto na Eurosongu, dok je OT bend zbog raznih namještaljki bio drugoplasirani na Beoviziji.

Pročitajte više