Ogresta, Drele i lake note ove jeseni zabavljaju gledatelje HTV-a

DOK NOVA TV bombastično najavljuje nove televizijske projekte, u javnost počinju curiti rezultati natječaja državne televizije, koja je zabavne adute i ove sezone odlučila potražiti u vanjskoj produkciji. Prema pisanju Jutarnjeg lista, odabrana su tri projekta u kojima sudjeluju već poznata lica, a koja bi usnuli Zabavni program HTV-a trebali vratiti u vrh ljestvice gledanosti. Sudeći po ovosezonskim ambicijama privatnih televizija, neće im biti nimalo lako.

Game show "Putna groznica" novi je uradak uspješnog televizijskog para Dubravka Merlića i Željke Ogreste, a u natječaju je potukao 22 druga game showa koja su se pokušala izboriti za mjesto u TV eteru. "Mišljenja smo da zadovoljava sve kriterije javne televizije, a to je da informira, educira i zabavlja. Ovom natječaju svi djelatnici naše tvrtke pristupili su izuzetno ozbiljno, a osim potpuno razrađenog projekta, razradili smo show i u scenografskom te glazbenom segmentu. Očekujem da će žiri prepoznati naš maksimalni trud", rekao je Jutarnjem listu Dubravko Merlić, koji je za "Piramidu" prošle godine nagrađen prestižnom Zlatnom ružom.

Nije "Studio 10" nego se pas...

Nekadašnji "Studio 10", koji se ni nakon nekoliko sezona nije uspio "omiliti" publici, zamijenit će studijski spektakl "Evergreenfest". Nova glazbena emisija bit će natjecateljskog karaktera, a vodeća imena hrvatske glazbene scene u njoj će se boriti za titulu najvećeg hita u povijesti hrvatske glazbe. Estrada na HTV-u tako ide "na sigurno" - izvođači će pjevati pjesme koje smo u TV eteru čuli bezbroj puta, eventualno pred novom scenografijom.

Goran Pirš Piro i Davor Dretar Drele izvjesni su protagonisti talk showa "Bez komentara" koji bi se od jeseni također trebao početi prikazivati na HTV-u. "Koncept naše emisije zasnovan je na voditelju i komičaru koji analiziraju teme dnevne politike. Tko će biti taj voditelj i komičar, također je u HTV-ovim rukama, a mi se naravno nadamo da će izabrati baš Piru i mene", rekao je Jutarnjem listu Davor Dretar Drele, koji je kao voditelj reality showa Farma dobio uglavnom pozitivne kritike, pa je gotovo sigurno da ćemo ga i ove jeseni gledati na malim ekranima.

M.A.
Foto: Index

Pročitajte više